Breaking News

Miley Cyrus - Liam Hemsworth: Χώρισαν ξανά πριν το γάμο τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι θα οδηγηθεί στο γάμο. Μάλιστα στις αρχές του χρόνου φήμες ανέφεραν ότι παντρεύτηκαν κρυφά και ακολούθησαν κι άλλες τον Μάρτιο που έκαναν λόγο για κρυφό γάμο στο Malibu, που δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως, ποτέ.

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth αρραβωνιάστηκαν το 2012, αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Τον Απρίλιο του 2016 η τραγουδίστρια και ηθοποιός επανασυνδέθηκε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, άφησε στο παρελθόν την "άτακτη" συμπεριφορά της και άρχισε να θυμίζει τη γλυκιά και όμορφη κοπέλα της ταινίας "Hannah Montana".

Τώρα, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του περιοδικού "OK! Australia", οι δυο τους  ακύρωσαν τα σχέδια του γάμου τους.

Μία πηγή είπε στο περιοδικό ότι το ζευγάρι διαφώνησε στο θέμα των παιδιών. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο 28χρονος ηθοποιός είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς, αλλά η Miley Cyrus δεν θέλει ακόμη να γίνει μαμά.

«Η Miley ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Liam κουράστηκε από την όλη κατάσταση... Δεν κατάφεραν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες. Η Miley δεν ήθελε πραγματικά να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι άλλοι καταλάβαιναν, εκτός από τον Liam. Η οικογένειά του, του είχε ζητήσει να αντιληφθεί τι συμβαίνει εδώ και καιρό, αλλά ο Liam είχε εμπιστοσύνη στη Miley. Τώρα αισθάνεται πως είναι ηλίθιος» πρόσθεσε η πηγή.

Η 25χρονη Miley βρίσκεται αυτές τις μέρες στους γονείς της στο Malibu. Την περασμένη εβδομάδα διέγραψε απότομα όλες τις φωτογραφίες του λογαριασμού της στο Instagram, ωστόσο δεν είναι σαφές αν αυτό έχει σχέση με τον Liam.