Breaking News

Ο Γιάννης Τσίλης στο Survivor Πανόραμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιάννης Τσίλης, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσίλης περιέγραψε πώς βίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor, τονίζοντας ότι δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει ούτε μία στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις Ηλία Γκότση - Μελίνας Μεταξά και Εύης Σαλταφερίδου - Κατερίνας Δαλάκα, που άλλαξαν μετά τις μετακινήσεις παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα για την Κατερίνα και την Εύη είπε:

«Η Κατερίνα είναι πολύ ανταγωνιστική σαν άτομο. Αλλάζοντας ομάδα η Εύη, ήρθαν αντιμέτωπες. Στα αγωνίσματα ήταν δύο δυνατές παίκτριες, μία κέρδιζε η μία και μία η άλλη. Μετά η Κατερίνα νομίζω δεν άλλαξε τόσο τη στάση της, γιατί ούτε πριν πήγαινε τόσο από εκείνη τη μεριά. Η Εύη ήρθε μια - δυο φορές από εκεί, έκανε την προσπάθεια. 

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω γιατί... νομίζω κυρίως για το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι που παρεξηγήθηκαν σαν φίλες και χάλασε η σχέση τους. Επίσης, όταν η Εύη υποστήριξε την κίνηση του Πάνου Θεοδώρου, η Κατερίνα το πήρε πιο προσωπικά, επειδή ήταν και φίλες».

Δείτε όσα είπε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.