Breaking News

Thomas Markle: «H Meghan και ο πρίγκιπας Harry έκοψαν κάθε επαφή μαζί μου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Όταν η Meghan Markle γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της το επόμενο Σάββατο, αναμφισβήτητα θα δεχτεί αγάπη και δώρα από τον λατρεμένο της σύζυγο πρίγκιπα Harry και θα λάβει τις θερμότερες ευχές από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας. Αλλά 5.495 μίλια μακριά στο Rosarito του Μεξικό, ο "καταστροφικός" πατέρας της θα περάσει την ημέρα των γενεθλίων της με "σπασμένη" καρδιά» αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

O Thomas Markle δήλωσε στη Mail της Κυριακής ότι η Meghan τον απομάκρυνε με σκληρό τρόπο από τη ζωή της, εκφράζοντας τους φόβους του ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά της που θα αποκτήσει με τον Harry.

Όλα ξεκίνησαν πριν το γάμο στις 19 Μαΐου - όπου ο ίδιος δεν είχε παρευρεθεί - και μετά το σκάνδαλο με τις "στημένες" φωτογραφίες... Μετά το γάμο "έσπασε" τη σιωπή του στο "Good Morning Britain" με τον Piers Morgan, μία συνέντευξη που φέρεται να σήμανε το τέλος των σχέσεών του με τη βασιλική οικογένεια.

Ο 74χρονος υποστήριξε στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας ότι η διακοπή των σχέσεων με την κόρη του είναι είναι μία τιμωρiα για τον ίδιο, λόγω των "στημένων" φωτογραφιών που κυκλοφόρησε πριν το γάμο, αλλά και επειδή υπερασπίστηκε στη συνέχεια τον εαυτό του.

«Πονάει που με απέκοψε εντελώς. Είχα έναν αριθμό τηλεφώνου και έναν ακόμη για τους προσωπικούς της βοηθούς στο Παλάτι, αλλά μετά από μερικά επικριτικά λόγια που είπα για τη βασιλική οικογένεια - ότι επηρέασε και άλλαξε τη Meghan - έκοψαν κάθε επαφή μαζί μου. Αυτοί οι αριθμοί αποσυνδέθηκαν, δεν λειτουργούν πλέον. Δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω με την κόρη μου» λέει ο Thomas Markle και συνεχίζει:

«Είναι τα γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου και θέλω να της στείλω μία κάρτα. Αλλά αν στείλω κάρτα γενεθλίων στο παλάτι του Kensington ή όπου κι αν ζει τώρα, θα είναι απλά μία από τις χιλιάδες. Δεν θα τη δει ποτέ. Σκέφτηκα να τη στείλω με την "Priority Mail Express", αλλά το Παλάτι πιθανότατα θα τη βάλει στο νερό για τρεις ημέρες, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα εκραγεί».

Ο 74χρονος υποφέρει από καρδιακά προβλήματα. Πριν το γάμο είχε κάνει χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του.

«Οι άνδρες στην οικογένειά μου σπάνια ζουν πάνω από τα 80 χρόνια. Θα είναι έκπληξη αν ζούσα άλλα δέκα χρόνια. Θα μπορούσα να πεθάνω αύριο. Δεν θα ήταν τόσο κακό. Ίσως θα ήταν ευκολότερη η κατάσταση για τη Meghan αν πέθαινα. Όλοι θα εξέφραζαν τη συμπάθεια τους σ' αυτήν. Αλλά ελπίζω να συμφιλιωθούμε. Δεν θα ήθελα να πεθάνω χωρίς να μιλήσω ξανά με τη Meghan» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι πήρε αμοιβή για τις "στημένες" φωτογραφίες".