Breaking News

Τραγωδία σε παραλία με φουσκωτές κατασκευές (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα κopιτσάκι έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη μία φουσκωτή κατασκευή στην παραλία Gorleston, στο Norfolk της ανατολικής Αγγλίας.

Η μικρή, που φέρεται να ήταν ηλικίας 4 ετών, διένυσε διαδρομή του κάστρου που οδηγούσε στο τραμπολίνο, το οποίο εξερράγη, προκαλώντας δυνατούς θορύβους, με αποτέλεσμα να την εκτοξεύσει σε ύψος μεγαλύτερο των 6 μέτρων. 

Κατόπιν έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο James Paget, όπου κατέληξε μετά από 15 λεπτά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, υπέστη καρδιακή ανακοπή.


Το τμήμα της παραλίας, που ονομάζεται Bounce About, διαθέτει φουσκωτές κατασκευές. Ο 47χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του ατυχήματος, δήλωσε ότι το τραμπολίνο μπορεί να εξερράγη λόγω ζέστης.

«Βρισκόμαστε στην παραλία για πολλά χρόνια και είναι το πρώτο ατύχημα που συνέβη και είναι συγκλονιστικό» πρόσθεσε.

Την Κυριακή οι θερμοκρασίες κυμαίνονταν στην περιοχή στους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις 11.15 π.μ. που συνέβη το ατύχημα στους 19,2 βαθμούς.

Το επιχείρημα του ιδιοκτήτη αμφισβητείται, καθώς τα συγκεκριμένα φουσκωτά αποστέλλονται και σε χώρες με πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να προσδιοριστούν τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.