Breaking News

«Το αυτοκίνητο έκανε τρεις τούμπες, έπαθε ολική καταστροφή κι εγώ βγήκα χωρίς αμυχή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10", όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Παράξενο Ζευγάρι»  με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που κάνει περιοδεία από τις 19 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, όπως και για τη ληστεία στο θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι άρπαξαν από την ταμεία τα χρήματα που εισπράχθηκαν...

 «Το τι ακριβώς συνέβη δεν ήμουν μπροστά... Ήταν την ώρα της παράστασης, που είχε πάρα πολύ κόσμο. Ήταν γύρω στις 11, μετά το διάλειμμα. Ευτυχώς εμείς το μάθαμε μετά την παράσταση. Από ό,τι ξέρω πετάχτηκε κάποιος πίσω από το ταμείο και άρπαξε την τσάντα με τις εισπράξεις. Η ταμίας τρόμαξε, έπαθε σοκ...» είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει ασφάλεια γενικότερα και από το θέατρο, γιατί εκμεταλλεύονται εκείνη τη στιγμή αυτοί οι άνθρωποι για να αρπάξουν το εύκολο χρήμα και το μεροκάματο τόσων ανθρώπων. Κι έχει ξαναγίνει στο ίδιο θέατρο -  από ό,τι μας είπαν - αρκετές φορές».


Επίσης, αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον οδήγησε στο να αποφασίσει να κάνει τη διαθήκη του. Συγκεκριμένα δήλωσε, αναφερόμενος σε ένα τροχαίο που συνέβη το 2007:

«Μετά το Πάσχα του 2007,  που επέστρεφα από το χωριό, λίγο πριν από τον Ισθμό της Κορίνθου, έφυγε το αυτοκίνητό μου, χτύπησε στο διαχωριστικό και έκανε τρεις τούμπες. Βγήκα από το αυτοκίνητο χωρίς καμία αμυχή. Το αυτοκίνητο έγινε "πλάκα", ολική καταστροφή. Παρέδωσα πινακίδες και λίγες μέρες μετά παρήγγειλα άλλο αυτοκίνητο».

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος στη Νικολέτα Ράλλη και το Νίκο Αναδιώτη.