Breaking News

Γαστεράτου για Μελιτά: «Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι φάντασμα στη ζωή σου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε το περασμένο Σαββάτο τον αγαπημένο της, ωστόσο η απουσία της πρώην συνεργάτιδας και φίλης της Τζένης Μελιτά συζητήθηκε, ίσως, περισσότερο και από το γάμο.

Η Τζένη Μελιτά είχε πει συγκινημένη στην εκπομπή «Τι λέει;», στην οποία συμμετέχει, ότι θα πήγαινε με όλη την καρδιά της στο γάμο, αν ήταν καλεσμένη.

Η Μαντώ Γαστεράτου δήλωσε, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα του «Ooh la la!» και στη Σάσα Σταμάτη:

«Πραγματικά με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό το γεγονός, με έκανε να προσγειωθώ απότομα από το "συννεφάκι" μου. Δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό το θέμα. Έχω στενοχωρηθεί με την έκταση που πήρε. Με ενοχλεί όλη αυτή η κατάσταση πραγματικά. 

Το σκηνικό στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το είδα. Αισθάνθηκα πολύ άβολα, πολύ αμήχανα και πολύ περίεργα. 

Δεν απομακρύνθηκα εγώ από τη Τζένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι φάντασμα στη ζωή σου, σε πληγώνει πολύ περισσότερο η απουσία του. Και όταν σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σου γίνεται αισθητή η παρουσία του με τέτοιον τρόπο, σε τσακίζει. Πάρα πολλές φορές είχαν πέσει οι γέφυρες και έγιναν και πολλές προσεγγίσεις, που ήταν άκαρπες. 

Υπήρχε περίπτωση έναν άνθρωπο, με τον οποίο είσαι όλη τη μέρα μαζί και που τον αγαπάς, ξαφνικά να κατεβάσεις ρολά και να μην τον καλέσεις στο γάμο σου; Δεν θα έπρεπε να είσαι για το Δαφνί;».