Breaking News

Ο... «Καροτσέρης» της Γερονικολού και η συνάντηση - έκπληξη του Λαζόπουλου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είναι γνωστό τον Οκτώβριο έρχονται στο θέατρο ΗΒΗ τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει τη διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας, που επιστρέφει 56 χρόνια μετά, ενώ την παράσταση θα συνοδέψει η πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη η Κατερίνα Γερονικολού και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας. Σε ρόλους έκπληξη οι θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού, Νικος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσας. Μαζί τους, η Σοφία Βογιατζάκη και  η Νίκη Παλληκαράκη.

Η παράσταση - που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 1962 στο θέατρο Κοτοπούλη, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ - θα ανεβεί στο θέατρο ΗΒΗ από 25 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Περισσότερα ΕΔΩ...

Πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος μας έδωσε μία πρώτη «γεύση» από την παράσταση, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, το οποίο δείχνει την Κατερίνα Γερονικολού να τραγουδάει τον «Καροτσέρη», έχοντας δίπλα της τον Ορέστη Τζιόβα.

«Άρχισαν τα γυρίσματα για το κινηματογραφημένο μέρος της παράστασης! Χτυποκάρδια στο θρανίο!!» έγραψε ο Λαζόπουλος.


Σε νέα του ανάρτηση ο Λαζόπουλος έγραψε: «Μαζί με τους κινηματογραφικούς καλεσμένους μου στα Χτυποκάρδια!!! Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Μαρία μας η Καβογιάννη!!! Τους ευχαριστώ τόσο πολύ!! Μαγική αξέχαστη συνάντηση κι όλα όσα ειπώθηκαν!! Χαχα!! Βρήκανε κι έργο να γράψω για όλους μας. ΟΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ»