Breaking News

Σπυροπούλου για γενέθλιά της: «Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα... » (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 30ά γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έσβησε και τα κεράκια στην τούρτα - έκπληξη, που εμφάνισαν οι κριτές στο Gala του «My style Rocks» της Παρασκευής...

Σήμερα η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές που της έστειλαν. Σε φωτογραφία, που ανέβασε στο Instagram, έγραψε:

«Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα... Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα..

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!!

Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #🤟🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις