Breaking News

Αϊβάζης: «Δεν ξέρω αν θα το δει η Μαρία. Η κόρη μου δεν θα το δει γιατί είναι πολύ ακραίο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Αϊβάζης πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη «Έγκλημα και πάθos», το οποίο έχει τίτλο «Η απαγωγή»...

Το επεισόδιο ήταν να προβληθεί απόψε στον ANT1, ωστόσο - σύμφωνα με το πρόγραμμα στο σάιτ του καναλιού - η σειρά μετακινήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, στις 23:45.

Πρόσφατα ο ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην «Espresso»: «Το μοιραίο πάθos που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα εpωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα. Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις εpωτικές σκηνές κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Το μόνο που είπα στη Μαρία (Κορινθίου) είναι ότι είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω».

Για τη σειρά ο ηθοποιός μίλησε και μπροστά στην κάμερα του Πρωινού. «Δεν ξέρω αν θα το δει η Μαρία. Σίγουρα η κόρη μου δεν θα το δει γιατί είναι πολύ ακραίο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ διέψευσε ότι μετά το γάμο δεν επιτρέπει στη σύζυγό του να κάνει εpωτικές σκηνές.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην ενόχληση της μικρής Ισμήνης για το γεγονός ότι το πρόσωπό της εμφανίζεται με pixels στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, κάτι που είχε επισημάνει σε δηλώσεις της και η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό.