Breaking News

ELIF: Επεισόδια 199 - 200 - 201, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/10/18 - Επεισόδιο 199: Αν και η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα, η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Αρζού με μια δικαιολογία προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο για να τηλεφωνήσει στον πατέρα της αλλά εκείνος δεν απαντά. Μέσα στο περιπολικό, η Αρζού συνεχίζει να λέει πως δεν έχει κάνει τίποτα αλλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Η σύλληψη της τους σοκάρει όλους εκτός από την Αλιγιέ και τον Κενάν. Μαθαίνουν πως κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως η Αρζού πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν το έκανε εκείνη αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αλιγιέ είναι τελικά εκείνη, που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και ενώ ακολουθούν με τον Κενάν το περιπολικό, του λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Ζεϊνέπ συγκλονίζεται όταν ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού ήταν εκείνη, που την πυροβόλησε.

Η Τουγτσέ είναι σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν και της λένε πως κάλεσαν τη μητέρα της στο τμήμα για να δώσει μια κατάθεση για ένα ατύχημα και πως θα γυρίσει σύντομα αλλά η μικρούλα δεν τους πιστεύει. Όλοι λυπούνται για την Τουγτσέ. Όταν η Αρζού δεν επιστρέφει το βράδυ, λένε στην Τουγτσέ ότι η μητέρα της επιβλέπει την ανακαίνιση του εξοχικού και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Στην κατάθεσή της, η Αρζού λέει στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί χρήματα από τοκογλύφους παλιά και πως την είχαν απαγάγει και αναγκάσει να ομολογήσει διάφορα πράγματα, που δεν είχε κάνει και πως ο αληθινός στόχος στο γάμο ήταν εκείνη και ο τραυματισμός της Ζεϊνεπ ήταν τυχαίος.

Η αστυνομία ανακρίνει την Αλιγιέ και εκείνη τους λέει πως η Αρζού δεν έχει ανάγκη να δανειστεί χρήματα από κανέναν και πως εκείνη βρήκε το κόσμημά της στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και άκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στην Αρζού και τον Ερκούτ και όταν ήρθε αντιμέτωπη μαζί της, η Αρζού της επιτέθηκε. Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος και δίνει και εκείνος κατάθεση αλλά δεν προσλαμβάνει δικηγόρο για την Αρζού. Την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει πως δεν θα ξαναδεί ούτε εκείνον αλλά ούτε και την Τουγτσέ αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ.

Ο Νετζντέτ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη σύλληψη της Αρζού. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ. Η Μελέκ δεν μπαίνει στο κτήμα, περιμένει από έξω. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της και χαίρεται πολύ. Θέλει να φύγει μαζί με τη Μελέκ αλλά της λένε πως πρέπει να μείνει στο κτήμα για να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ. Αν και λυπάται επειδή δεν μπορεί να είναι με τη μητέρα της, δεν φέρνει αντιρρήσεις. Ο Μουράτ συνεχίζει να ακολουθεί τη Φεριντέ...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 199 ΕΔΩ

Τρίτη 30/10/18 - Επεισόδιο 200: H Αλιγιέ ζητάει συγγνώμη στον Κενάν για ό,τι έχει κάνει. Ο Κενάν της απαντάει ότι αν γενικά ζητάει συγνώμη θα πρέπει να πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στους γονείς της Μελέκ. Η Αλιγιέ του λέει πως ήθελε να αποκτήσει τη γη που άνηκε στους γονείς της Μελέκ και όταν εκείνοι αρνήθηκαν προσέλαβε έναν άντρα για αν τους τρομάξει και εκείνος τους σκότωσε κατά λάθος. Από τότε ζει έναν εφιάλτη και λυπάται πολύ για ότι συνέβη.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του αλλά και πάλι νιώθει ότι κάτι λείπει από την ιστορία αυτή. Δεν μπορεί να συνδέσει τον Ρασίμ με τον Νετζντέτ με αυτά, που του εξομολογήθηκε η μητέρα του. Πηγαίνει να μιλήσει στη γυναίκα του Ρασίμ αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι για να πληρώσει το χρέος του. Λέει στον Μουράτ πως χρειάζεται χρήματα αλλά δεν του εξηγεί τον λόγο.

Η Αρζού οδηγείται στη φυλακή. Ο Νετζντέτ εξακολουθεί να κρατάει τον Ερκούτ και εκείνος δεν καταλαβαίνει το λόγο. Η Ζεϊνέπ κάνει θεραπεία και ο Σελίμ την υποστηρίζει. Η Τουγτσέ πιστεύει πως θα πάει στο εξοχικό να μείνει με τη μητέρα της και είναι ενθουσιασμένη...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 200 ΕΔΩ

Τετάρτη 31/10/18 - Επεισόδιο 201: H Μελέκ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ κατά τη διάρκεια της θεραπείας της. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ πως εκείνη φρόντισε τον Κενάν και τους εξηγεί τι συνέβη. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ σπίτι και στη συνέχεια επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή. Αν και η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε εκείνη, δεν καταφέρνει να πείσει τον Σελίμ ο οποίος της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στη φυλακή.

Η Αρζού δεν μπορεί να συνηθίσει τις συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή και οι κρατούμενες της κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη. Μετά από μια επίθεση που δέχεται, η Αρζού χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουγτσέ καταλαβαίνει ότι της λένε ψέματα σχετικά με τη μητέρα της και παθαίνει μια κρίση. Οι άνθρωποι στο κτήμα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ο Νετζντέτ εμφανίζεται και η Τουγτσέ ζητάει από τον παππού της να την πάει κοντά στη μητέρα της αλλά η Αλιγιέ επεμβαίνει στέλνει τη μικρή στο δωμάτιο της.

Η Αλιγιέ εκπλήσσεται όταν ο Νετζντέτ τη θεωρεί υπεύθυνη για το χαρακτήρα της Αρζού. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της δεν ήταν ένας ανήθικος άνθρωπος και δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για εκείνον αλλά δεν της λέει από ποιον πήρε αυτή τη σημαντική πληροφορία. Η Μελέκ ανακουφίζεται. Ο Κενάν πηγαίνει να μιλήσει ξανά στη γυναίκα του Ρασίμ και τη βρίσκει νεκρή...

Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ. Όταν φεύγει, ο Εφρούζ συνειδητοποιεί πως ο Μελίχ άφησε στο τραπέζι το δαχτυλίδι του πατέρα του και ανησυχεί επειδή ξέρει πως ο Μελίχ δεν το έβγαζε ποτέ από το δάχτυλο του. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα και μιλάει με την Τουγτσέ στον κήπο. Η Ιπέκ εμφανίζεται, στέλνει την Τουγτσέ στο σπίτι με μια δικαιολογία και ενημερώνει τον Σερντάρ για την κατάσταση της Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Βεϊσέλ πουλάει το σπίτι σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο Βεϊσέλ του λέει τελικά όλη την αλήθεια...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 201 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ