Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Θέμης Αδαμαντίδης (Επεισόδιο 13-10-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το  βράδυ του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελληνικής δισκογραφίας, τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνέπραξε με τον Χρήστο Δάντη και ερμήνευσαν ξένες και ελληνικές επιτυχίες. Ο ξεχωριστός ερμηνευτής ξάφνιασε όταν, με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο, έκανε μία διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού "Στην καρδιά", ενώ με τον μοναδικό σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό ερμήνευσε επιτυχίες του Γιάννη Πάριου.

Στη συντροφιά ήταν ο Βασίλης Σκουλάς και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, οι οποίοι τραγούδησαν με τον Θέμη Αδαμαντίδη γνωστές επιτυχίες τους, ενώ με τον Βαγγέλη Κορακάκη ερμήνευσαν αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η μουσική συνάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη με την σοπράνο Κάτια Πάσχου σε τραγούδι του Γιώργου Μουζάκη.

Την παρέα συμπλήρωσαν οι Τάκης Σπυριδάκης, Παύλος Παπαδημητρίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Νίκος Βαφειάδης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, Γιάννης Κασαβός, Μαίρη Μηλιαρέση, Μιχάλης Μαρκάτης, Άννα Πολύζου, Στέλλα Γιαμπουρά, Φελίσια Λαπάτη, Νίνα Αβδελή, Ανδρέας Κομπόσης, Βάσω Μητρομάρα, Τατιάνα Μελίδου και Νίκη Λεμονή.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 13-10-2018)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.