Breaking News

Τα είπε όλα η Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο, ο νέος της σύντροφος και η κόρη της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σεπτέμβριο του 2017 η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, μετά από επτά χρόνια και έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι χώρισε ήρεμα και πολιτισμένα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες για την κόρη τους Εύα.

Πλέον ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει προχωρήσει στη ζωή του, έχοντας σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, ενώ η Βάσω Λασκαράκη είναι μαζί με τον executive chef Λευτέρη Σουλτάτο.

Η όμορφη ηθοποιός της σειράς "Το Σόι σου" φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Τσιμιτσέλη, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να πει ένα στοιχείο που ξεχωρίζει από το χαρακτήρα του νέου της συντρόφου.

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο απάντησε: «Δεν μπορώ να πω μόνο ένα, είναι πολλά. Είναι μια ολόκληρη παρουσία, μια αφοπλιστική αύρα και είναι μια ολόκληρη κατάσταση που δεν μπορώ να την περιγράψω».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν στην εκπομπή κοινές φωτογραφίες της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και με τον αδελφό του, ενώ απέφυγε με χιούμορ να δώσει απάντηση για το μονόπετρο που φορούσε.

Επίσης, μίλησε και για την κόρη της, τονίζοντας ότι δεν την αφήνει να βλέπει τηλεόραση, εκτός από παιδικά προγράμματα, καθώς δεν θέλει να ακούσει κάτι για τον μπαμπά της ή τη μαμά της και στη συνέχεια να ρωτάει διάφορα, τα οποία ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμη να καταλάβει.

Δείτε τα βίντεο.