Breaking News

ELIF: Επεισόδια 207 - 208, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 8/11/18 - Επεισόδιο 207:  Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ γνωρίζουν ότι η Πελίν ρώτησε για το ταξίδι του μέλιτος με σκοπό να τους εκνευρίσει και πράγματι τα καταφέρνει. Ο Σελίμ θέλει να εκδικηθεί με κάποιο τρόπο την Πελίν αλλά η Ζεϊνέπ τον συγκρατεί και τελικά αποφασίζει να μην παρακολουθήσει το μάθημα. Η Μελέκ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι αναστατωμένη και πηγαίνει στο κτήμα για να τη δει. Ο Σελίμ ενημερώνει για την επικείμενη επίσκεψη της την οικογένεια.

Η Ιπέκ χαίρεται αλλά η Αλιγιέ αναρωτιέται πως θα πάει η συνάντησή τους. Όλοι συμπεριφέρονται ψυχρά αλλά ευγενικά και η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ πως μπορεί να επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ όποτε θέλει. Η Μελέκ καταφέρνει να πείσει τη Ζεϊνέπ να συνεχίσει τη σχολή της. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Μελέκ να μιλήσουν μόνες τους και της λέει πως λυπάται πολύ για ό,τι έγινε στο παρελθόν. Η Μελέκ της απαντάει πως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά την ευχαριστεί επειδή της είπε την αλήθεια και ζήτησε συγνώμη.  Η Αρζού τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της λέει να της φέρει όλα τα χρήματα και τα κοσμήματά της μαζί με μερικά ρούχα.

Η Αρζού αποφασίζει να προσλάβει μόνη της δικηγόρο για να την υπερασπιστεί. Η οικογένεια είναι μαζί με τη Μελέκ και η Γκόντζα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει ότι της ζήτησε η Αρζού. Η Αρζού νιώθει καλύτερα όταν βλέπει την Γκόντζα, ένα φιλικό πρόσωπο. Της μιλάει για τα σχέδια της να προσλάβει δικηγόρο ώστε να βγει γρήγορα από τη φυλακή και να κάνει την Αλιγιέ να πληρώσει και να εκδικηθεί όλους αυτούς που την ανάγκασαν να κάνει αυτό το cd. Η Αρζού σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ είναι στο κτήμα. Η Αϊτέν τη βλέπει να κρύβει λεφτά στο μαξιλάρι της και όταν βρίσκει την ευκαιρία, τα κλέβει.

Η Γκόντζα πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και μιλάει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψη της στη φυλακή. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να ετοιμάσουν τα κατάλληλα έγγραφα για να αγοράσει τη γη, που θέλει. Ο Μουράτ κάνει τα πάντα για να τον συμπαθήσει η Φεριντέ. Η Φεριντέ το έχει σκάσει από τα αδέλφια της και έχει βρει καταφύγιο σε μια θεία της για να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Η θεία της όμως της λέει να μην πάει σχολεία αλλά να δουλέψει και να φέρει χρήματα στο σπίτι και απειλεί να μιλήσει στα αδέλφια της αν δεν την υπακούσει...


Παρασκευή 9/11/18 - Επεισόδιο 208:  Η Αρζού καλεί τη φύλακα και της μιλάει για τα λεφτά, που της έκλεψαν. Η Αϊτέν είναι αυτή, που πήρε τα χρήματα και η φύλακας το γνωρίζει. Η Σουλτάν γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Η Σουλάν κάνει μια συμφωνία με τη φύλακα για να μοιραστούν τα χρήματα. Μια έρευνα γίνεται στο κελί αλλά δεν βρίσκουν τα χρήματα. Η Αρζού είναι έξαλλη. Όταν κατηγορεί τη φύλακα για ανικανότητα, τη βάζουν στην απομόνωση. Η Νεβρά καταλαβαίνει πως η Σουλτάν σχεδιάζει κάτι. Όταν παίρνει το μερίδιο της, η Σουλτάν εκθέτει την Αϊτεν και όλοι μαθαίνει πως εκείνη έκλεψε τα χρήματα της Αρζού.

Η επίσκεψη της Μελέκ στο κτήμα τους έχει επηρεάσει όλους βαθιά. Αν και τη βλέπει για πρώτη φορά, η Κιράζ συμπαθεί πολύ τη Μελέκ και το λέει στον Κενάν. Η Μελέκ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Ζεϊνέπ ενώ δεν ξεχνά λεπτό τον Μελίχ. Η κοπέλα κρατάει επαφή με τον Εφρούζ αλλά δεν έχουν ακόμη κανένα νέο του Μελίχ. Η Μελέκ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία και την ενημερώνουν πως ο Μελίχ είναι στο νοσοκομείο. Επικοινωνεί αμέσως με τον Εφρούζ και τον ενημερώνει αλλά ενώ κατευθύνεται στο νοσοκομείο συναντάει τον Κενάν. Ο Κενάν τη ρωτάει που πηγαίνει αλλά η Μελέκ αποφεύγει να του απαντήσει.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ πηγαίνουν για πικ – νικ και περνάνε υπέροχα. Ο Σελίμ παίρνει τις σημειώσεις ενός συμμαθητή τους και μαζί με τη Ζεϊνέπ μελετάνε στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως έχει μείνει πολύ πίσω στα μαθήματά της. Η αγάπη ανάμεσα στην Τουλάϊ και τον Βεϊσέλ, γίνεται πιο βαθιά και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Δεν τους νοιάζει που θα μείνουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η ωραία ατμόσφαιρα, που υπάρχει ευχαριστεί και τον Μουράτ. Αργότερα ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ όσα του είπε η Γκόντζα και εκπλήσσεται. Και οι δύο όμως ανησυχούν για την ασφάλεια της Ζεϊνέπ στο κτήμα. Αποφασίζουν να την επισκεφθούν.

Ο Κενάν είναι αποφασισμένος να έρθει αντιμέτωπος με τον Νετζντέτ και τη η Αλιγιέ δεν κρύβει την αγωνία της. Ο Κενάν προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πιέζει τους ιδιοκτήτες, που δεν θέλουν να πουλήσουν τη γη τους και ο Ερκούτ δείχνει την αντίθεσή του με όσα συμβαίνουν...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ