Breaking News

Η πρώτη συνέντευξη της Τραϊάνας Ανανία μετά το Nomads - Απίστευτες ατάκες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τραϊάνα Ανανία, που αποχώρησε από το Nomads, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι περιπέτειας του ANT1, ενώ πέταξε τα "καρφιά της αναφερόμενη στη Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Η ηθοποιός είπε ότι ξαφνιάστηκε και η ίδια με τη στάση της στο παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι όταν είδε βίντεο από το Nomads δεν αναγνώρισε τον εαυτό της. «Δεν ήμουν εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Όταν μας χώρισαν και είδα τους παίκτες της ομάδας μου είπα "Παναγία μου... τι θα κάνω τώρα!". Αλλά και στην άλλη ομάδα δεν ξέρω πώς φέρονται... 

Ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι ο Μάριος, ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι η Δήμητρα, ξέραμε διάφορα πράγματα... απλώς δεν έβγαινε κανείς μπροστά να το πει. 

Το πρόβλημα είναι ότι η Δήμητρα ξέρει από reality, ενώ εμείς όχι. Δηλαδή έχει γνώση για καθετί που κάνει, ξέρει γιατί το κάνει. Μόνο  αυτή ξέρει τι βιώνει...

Της λέγαμε "Δείξε λίγη κατανόηση που είσαι σε μία ομάδα, όταν κοιμόμαστε κάνε λίγη ησυχία" και έλεγε "Αν δεν σας αρέσει ψηφίστε με να πάω στην άλλη ομάδα!"... Η περίπτωσή της είναι... ειδική περίπτωση...

Εγώ είμαι ομαδικός άνθρωπος, δεν μπορώ να είμαι στον πάγκο και να τσιρίζει ο καθένας να λέει τα δικά του, η Δήμητρα να λέει ότι θέλει να είναι στην άλλη ομάδα, να μιλάει με τη Μαριάννα στη διπλανή ομάδα και να της λέει "Αγάπη μου, φίλη μου", να γυρνάει να κοιτάει εμάς και να θέλει να κάνει εμετό (!), μετά ο Γιαλαμάς να της φωνάζει μόνος του γ@μ@...ίδια!».

Μετά τη φράση της η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει «Όχι... καντηλέρια στο Πρωινό!».

«Εγώ σας είπα να μην έρθω, εσείς θέλατε να έρθω» τους απάντησε με χιούμορ η Τραϊάνα Ανανία, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο.