Breaking News

Miley Cyrus: Όταν προκάλεσε «χαμό» στο μετρό της Νέας Υόρκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και πολλούς που την κατακρίνουν στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς της καταλογίζουν το ''άτακτο" παρελθόν της, που ξεκίνησε μετά την ταινία "Hannah Montana" το 2009.

Σήμερα η 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό της. Την αλλαγή της "σφράγισε" και επίσημα  την περσινή χρονιά με το τραγούδι "Malibu".

Mε το τραγούδι "See You Again" (2007) είχε βραβευτεί στα Billboard Ηοt 100 ως μία από τις 10 καλύτερες τραγουδίστριες. Το 2010 το περιοδικό Forbes την κατέταξε στη δέκατη θέση με τις 100 πιο δυναμικές διασημότητες.

Το 2011 κέρδισε μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως η "έφηβη με τις περισσότερες εμφανίσεις στα charts", ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 100 πρόσωπα του περιοδικού Time που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Επίσης, η Miley Cyrus έγινε η πρώτη γυναίκα που είναι γεννημένη τη δεκαετία του '90 και κατάφερε με το single "Wrecking Ball" να φθάσει Νο1 στο Billboard Ηοt 100.

Το video clip για το "Wrecking Ball" έχει πλέον περισσότερα από 970 εκατομμύρια views.

Πριν ένα χρόνο, στα πλαίσια της εκπομπής "The Tonight Show", είχε βρεθεί μεταμφιεσμένη με τον Jimmy Fallon στο μετρό της Νέας Υόρκης, όπου ξάφνιασε ευχάριστα τους παρευρισκόμενους, ερμηνεύοντας το "Jolene".

Δείτε τα βίντεο.