Breaking News

Μητσοτάκης: «Το Ν της διαρκούς νεότητας και το Δ της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά την ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη, το απόγευμα της Πέμπτης, στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας,  ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε για το νέο σήμα που παρουσιάστηκε χθες:

«Υποδεχόμαστε σήμερα το νέο σύμβολο της παράταξης, που θα μας συνοδεύσει στις επόμενες  εκλογικές μάχες μας. Σηματοδοτεί με τον τρόπο του τον ρόλο που θα υπηρετήσει το κόμμα μας. Ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και στις νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θέλει να ενώσει τους Έλληνες, εμπνέοντας με μια συμφωνία αλήθειας και ένα σχέδιο πράξης. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες μιας νέας εποχής. 

Το σήμα μας εξακολουθεί να έχει στον πυρήνα του το μονόγραμμά μας: Το «Ν» της διαρκούς νεότητας και το «Δ» της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς. 

Ένα σήμα που δεν θα μπορούσε παρά να έχει ως άξονα τον παραδοσιακό μας πυρσό σε μία λίγο πιο αφαιρετική εκδοχή και να τυλίγεται από το γαλάζιο φόντο της πατρίδας, αλλά κι από το λευκό χρώμα, το χρώμα, που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα.  

Ένα σήμα που κινείται σε ένα περιβάλλον ελεύθερο και ευμετάβλητο, όσο και ο κόσμος γύρω μας. Και που στοχεύει μόνο ψηλά, εκεί που όλοι θέλουμε να πάμε. 

Το καινούργιο σήμα μας είναι τόσο διακριτό, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο. Και, ταυτόχρονα, τόσο αφαιρετικό, ώστε να  μπορούν να προβάλλουν πάνω του, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας, τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες. Γιατί τελικά αυτό συμβόλιζε πάντα η Νέα Δημοκρατία: Την ελπίδα του απλού ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή.  

Είναι το σήμα ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Ότι είναι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα. Ότι ανανεώνει την ιδεολογία της. Πάντα πιστή στις θεμελιώδεις αξίες της. Η Νέα Δημοκρατία ενώνει. Ενώνει ιδέες. Ενώνει αξίες. Ενώνει πρόσωπα. Ενώνει ομάδες. Ενώνει οράματα. Αυτή είναι η σημερινή νέα Νέα Δημοκρατία.»

Δείτε την ομιλία του.