Breaking News

Χαμός και κλάματα στο 5ο Gala του «My style Rocks» - Η παίκτρια που αποχώρησε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο 5ο Gala του My style Rocks, που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο stage έκαναν την εμφάνισή τους 11 νύφες, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να υποδέχεται τις διαγωνιζόμενες ντυμένη στα μαύρα.

Τέταρτη κριτής της βραδιάς ήταν η Σάσα Σταμάτη, μία ατάκα της οποίας για την Έφη Αναστασοπούλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μαρίας Λέκα.

Συγκεκριμένα η Σάσα Σταμάτη είπε: «Η Έφη είναι η αγαπημένη μου παίκτρια για πολλούς λόγους. Και θα πρέπει εσείς οι κοπέλες πίσω να την θαυμάζετε και κάποιες όχι να τη ζηλεύετε».

«Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που είπατε... ιντριγκάρετε αυτή τη στιγμή. Αυτό θα παίξει; Εάν παίξει αυτό, εγώ αποχωρώ αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ άσχημο να λέτε ότι οι υπόλοιπες κοπέλες ζηλεύουμε την Έφη. Είμαι αντιδραστική γιατί το βρίσκω λάθος» απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη η Μαρία Λέκα.

Κατόπιν η Μαρία Λέκα είχε αντιπαράθεση με την Έφη Αναστασοπούλου, η οποία ξέσπασε κάποια στιγμή σε κλάματα και αποχώρησε προσωρινά από το πλατό.

Στη συνέχεια η Έφη Αναστασοπούλου επέστρεψε και αναδείχθηκε τελικά νικήτρια της εβδομάδας, κερδίζοντας τα 2.500 ευρώ, ενώ αποχώρησε η Τάνια Κοφινιώτη.

Δείτε τα βίντεο.