Breaking News

«Ο Ζησάκης δεν έφυγε από το Mαριχουάvα Stop... τον φύγανε... Δεν ήταν συνεπής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της ζωής της μίλησε στο DOT για τον Φρέντυ Γερμανό, τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, τον επεισοδιακό της γάμο με τον Βαγγέλη Σειληνό και την αποβολή που είχε πάνω στη σκηνή, ενώ εξήγησε γιατί θεωρεί ότι είναι μια παρεξηγημένη καλλιτέχνης.

Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε, επίσης, στην αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από τη θεατρική παράσταση «Mαριχουάvα Stop!».

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Βάλαρης είχε δηλώσει: «Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι πολύ αγαπημένο και πολύ ταλαντούχο παιδί, απλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μας γιατί υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες, λόγω ωραρίου. Ουσιαστικά ήταν ο μόνος στην παράσταση που είχε γυρίσματα. Μετά την απομάκρυνση - δεν την λέω κακότροπα την απομάκρυνση - με πολύ αγάπη του το πρότεινα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Εγώ αποφασίζω, ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης».

Από την πλευρά της η Μαρία Ιωαννίδου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έφυγε... τον φύγανε. Δεν ήταν συνεπής, δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Ο Ζησάκης είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλό παιδί. Ήταν παρτενέρ μου στο έργο και το γούσταρα πάρα πολύ. Και σαν ωραίο παιδί το γούσταρα. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Και μην ακούω διάφορα πως έφυγε... Αφού έκλαιγε που έφυγε...

Δεν μπορούσε ο Βάλαρης να τον κρατήσει, γιατί ο άνθρωπος βάζει τα εκατομμύρια του, βάζει τα λεφτά του, βάζει κόπο, χρόνο, ψυχή, πάθos, την περιουσία του. Γιατί; Κρίμα... Κρίμα και σε εμάς. Μου λέει ο Βάλαρης "Σέβομαι και εσένα Μαρία που είσαι συνεπής και είσαι επαγγελματίας". Συνέπεια, δεν είχε συνέπεια ο Ζησάκης, κρίμα...».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.