Breaking News

ELIF: Επεισόδια 224 - 225 - 226, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 3/12/18 - Επεισόδιο 224:  Η Αρζού αφήνει ένα γράμμα και μαζί με την Τουγτσέ πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της. Η Αλιγιέ και ο Κενάν αποφασίζουν να πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ και να πάρουν πίσω τη Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή έρχονται ο Χασάν και οι αγρότες στο κτήμα και λένε στον Κενάν πως κάποιος προσπαθεί να τους διώξει από τη γη τους. Ο Κενάν τους λέει να μην ανησυχούν και πως θα το λύσει εκείνος το πρόβλημα με κάποιο τρόπο.

Ο Κενάν με τη μητέρα του πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος του λέει πως αν θέλει την κόρη του σπίτι και τους αγρότες ήσυχους, θα πρέπει να δεχθεί και την Αρζού στο κτήμα και να της δείξει τον σεβασμό, που της αρμόζει σαν μητέρα του παιδιού του. Ο Κενάν δέχεται τη συμφωνία του Νετζντέτ. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και αμέσως αρχίζει να διατάζει το προσωπικό. Ο Κενάν της υπενθυμίζει πως επέστρεψε ως μητέρα της Τουγτσέ και δεν πρέπει να περιμένει από εκείνον τίποτα άλλο. Της ξεκαθαρίζει επίσης πως θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται προσεχτικά στο προσωπικό, διαφορετικά θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Κενάν και η Αλιγιέ δεν ξέρουν πως να εξηγήσουν στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ την επιστροφή της Αρζού.

Ο Νετζντέτ διατάζει τον δικηγόρο του να σταματήσει προς το παρόν να αγοράζει γη. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στη σχολή τους και ενώ κάθονται με την Γκιουλνούρ, τους πλησιάζει η Πελίν και κερνάει καφέ. Η Γκιουλνούρ αμφισβητεί την ειλικρίνεια της Πελίν. Ο Μελίχ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και λέει στον Βεϊσέλ πως έχει καταλάβει ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θέλει να τον βοηθήσει. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μελίχ την ιστορία του και εκείνος του δίνει τα χρήματα, που χρειάζεται. Η θεία της Φεριντέ πηγαίνει στο εστιατόριο και της ζητάει να της δώσει φαγητό. Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει και δεν έχει άλλη επιλογή από το να της σερβίρει φαγητό...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 224 ΕΔΩ

Τρίτη 4/12/18 - Επεισόδιο 225: Η θεία της Φεριντέ, η Μελαχάτ, γνωρίζει τη Μελέκ. Η Μελέκ βλέπει τη Φεριντέ να πληρώνει για το φαγητό της θείας της και η Μελέκ της λέει πως πλέον τη θεωρεί μέλος της οικογένειάς της και δεν χρειάζεται να αφήσει χρήματα. Η Αρζού αναγκάζει την Κιράζ να πετάξει το φαγητό, που της είχε ζητήσει να φτιάξει η Αλιγιέ και της δίνει ένα καινούριο μενού. Επίσης λέει στην Γκόντζα να προσέχει τις κινήσεις της και να μην ξεχνάει για ποιον δουλεύει. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει από την Γκόντζα πως η Ελίφ δεν αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά» αλλά «θεία».

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο εστιατόριο για να δουν τη Μελέκ και εκείνη χαίρεται πολύ όταν τους βλέπει. Όμως η χαρά του ζευγαριού δεν κρατάει πολύ καθώς όταν επιστρέφουν στο κτήμα βλέπουν την Αρζού. Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Ο Κενάν και η Αλιγιέ τους εξηγούν πως είναι αναγκασμένοι να ανεχθούν την παρουσία της Αρζού αλλά ο Σελίμ τους ζητάει να διαλέξουν. Αν μείνει στο κτήμα η Αρζού αυτός και η γυναίκα του θα μετακομίσουν. Η Αρζού λέει στον Σελίμ πως η Αλιγιέ και ο Κενάν πιστεύουν στην αθωότητά της και πως μάλιστα πήγαν στο σπίτι του πατέρα της για να τη φέρουν πίσω. Ο Σελίμ δεν μπορεί να το πιστέψει. Τελικά αποφασίζει να μείνει στο κτήμα εξαιτίας της μητέρα του αλλά παραμένει με τη Ζεϊνέπ στο δωμάτιό τους.

Ο Κενάν και η Αλιγιέ δείχνουν κατανόηση στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και δεν είναι ευχαριστημένοι από την κατάσταση, που επικρατεί στο σπίτι. Η ένταση στο σπίτι επηρεάζει αρνητικά την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα εάν συμβεί το παραμικρό σε κάποιον από την οικογένεια. Ο Κενάν επισκέπτεται τους αγρότες και ο Ρατζίπ ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Μελίχ και η Μελέκ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πάρουν πίσω την Ελίφ παρά τις απειλές του Νετζντέτ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 225 ΕΔΩ

Τετάρτη 5/12/18 - Επεισόδιο 226: Ο Κενάν λέει στους αγρότες ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τους βοηθήσει να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της φέρονται άσχημα στο κτήμα και θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δεν θα φύγει από το κτήμα με καμία αφορμή και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ, τη μεταφέρει μέχρι τις σκάλες και της με απειλητικό ύφος της λέει πως είναι απαραίτητο να τα πάνε καλά διαφορετικά μπορεί να της συμβεί κάποιο ατύχημα. Όταν η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως θέλει να φύγει από το κτήμα εκείνος κατηγορεί την Αρζού αλλά εκείνη αρνείται κάθε ευθύνη.

Όλοι ζητάνε από τον Σελίμ να ηρεμήσει και εκείνος εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο. Αργότερα λέει στη Ζεϊνέπ πως θα βρει μια λύση. Την επόμενη μέρα η Αλιγιέ με λύπη της διαπιστώνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν φύγει από το σπίτι. Ο Κενάν βρίσκει τη μητέρα του στο δωμάτιο τους να κλαίει. Και εκείνος είναι λυπημένος και θυμωμένος επειδή έφυγαν. Τηλεφωνεί στον Σελίμ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Ιπέκ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έφυγαν. Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο άλλαξαν γνώμη και τηλεφωνεί στον Σελίμ. Ο Σελίμ της απαντάει και της εξηγεί πως δεν μπορούσε πλέον να γίνει κάτι άλλο. Τη διαβεβαιώνει πως είναι και οι δυο καλά μαζί με τη Μελέκ και δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν στο σπίτι του Μελίχ και εκείνος τους καλοδέχεται μαζί με τη Μελέκ. Ο Σελίμ τους εξηγεί τι συνέβη και επιμένει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε η Αρζού στο κτήμα. Ο Μελίχ και η Μελέκ τους ζητούν να δείξουν εμπιστοσύνη στον Κενάν καθώς είναι σίγουροι πως έχει κάποιον σοβαρό λόγο. Η Μελέκ έχει επιθυμήσει την Ελίφ και νιώθει απελπισμένη επειδή τώρα που είναι η Αρζού στο κτήμα δεν μπορεί να πάει να τη δει. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι δυσκολεύονται πολύ αφού ζουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η κατάσταση έχει επηρεάσει άσχημα τον Μουράτ και η Τουλάι λέει στον Βεϊσέλ πως με τις οικονομίες της μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι αλλά εκείνος αρνείται. Η Φεριντέ λαμβάνει τον πρώτο μισθό της και είναι πολύ χαρούμενη. Θέλει να βγουν με τον Μουράτ και να πληρώσει εκείνη αλλά ο Μουράτ τη συμβουλεύει να κρατήσει τα χρήματά της για τις σπουδές της. Και ο Μουράτ θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. Η Φεριντέ του υπόσχεται να τον βοηθήσει όπως μπορεί και τον κάνει πολύ ευτυχισμένο. Η Μελαχάτ έρχεται πάλι στο εστιατόριο και παίρνει τα χρήματα της Φεριντέ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 226 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ