Breaking News

ELIF: Επεισόδια 227 - 228, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 6/12/18 - Επεισόδιο 227:  Η Αλιγιέ είναι στεναχωρημένη επειδή αναστάτωσε τον Σελίμ και λέει στον Κενάν πως παραιτείται από τη γη και θέλει να τη δώσει στον Νετζντέτ. Ο Κενάν όμως καταφέρνει να την ηρεμήσει και της λέει πως με κάποιο τρόπο θα το ξεπεράσουν όλο αυτό και πως δεν πρέπει να παραιτηθούν, χρειάζονται απλά λίγο χρόνο για να βρουν λύσεις. Η Μελέκ ανησυχεί πολύ για την Ελίφ τώρα που δεν είναι στο κτήμα η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ.

Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να αρχίσει να αγοράζει γη ξανά και ζητάει και μια λίστα με τα ονόματα όσων αγροτών αρνούνται να πουλήσουν. Ο δικηγόρος λέει στους αγρότες πως αν δεν πουλήσουν τη γη τους θα τους την πάρει το κράτος. Κάποιοι δεν τον πιστεύουν αλλά κάποιοι άλλοι πείθονται και ξεκινάει καυγάς. Τελικά οι αγρότες λένε στον δικηγόρο πως τους υποστηρίζει ο Κενάν και τον διώχνουν. Ένας από τους αγρότες, ο Τσεμάλ, ενημερώνει τον Κενάν. Ο Κενάν με τον Μελίχ πηγαίνουν αμέσως να συναντήσουν τους αγρότες και να τους καθησυχάσουν. Οι αγρότες έχουν κουραστεί από την πίεση του Νετζντέτ και κάποιοι φοβούνται πως το κράτος θα πάρει τη γη τους. Ο Κενάν υπόσχεται ο δικηγόρος του να ψάξει το θέμα.

Ο Κενάν και ο Μελίχ αφήνουν τους αγρότες και επισκέπτονται τον Νετζντέτ. Ο Κενάν τον κατηγορεί για αθέτηση της συμφωνίας τους. Ο Νετζντέτ απαντάει πως οι αγρότες είχαν δανειστεί από εκείνον χρήματα και εκείνος ζητάει τη γη τους για να αποπληρώσουν το χρέος τους. Ο Κενάν του λέει πως θα ψάξει το θέμα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος επειδή ο Κενάν βοηθάει τους αγρότες και διατάζει τον Ερκούτ να κάψει τις αποθήκες τους. Ο Κενάν μαθαίνει για τη φωτιά και πηγαίνει εκεί. Σώζει τη ζωή ενός άντρα και μαζί με τους αγρότες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Η Αρζού αισθάνεται αγανάκτηση από την εχθρική συμπεριφορά όλων στο κτήμα και επιστρέφει στο σπίτι του Νετζντέτ.  Ο Νετζντέτ θυμώνει μαζί της και τη διώχνει, αγνοώντας τα παρακάλια της να την αφήσει να μείνει.

Ο Κενάν λέει στον Μελίχ πως ο Νετζντέτ τον εκβιάζει. Ο Μελίχ τον ρωτάει γιατί δεν το είπε στον Σελίμ και εκείνος τους εξηγεί πως ο αδελφός του έχει ήδη πολλά προβλήματα, δεν ήθελε να του φορτώσει και άλλα. Ο Μελίχ τον προειδοποιεί πως στην προσπάθειά του να προστατέψει τον αδελφό του, κινδυνεύει να τον χάσει. Ο Μουράτ συνειδητοποιεί πως η Μελαχάτ ανάγκασε τη Φεριντέ να της δώσει το μισθό της. Όταν όμως ρωτάει τη Φεριντέ, εκείνη του λέει πως της τα έδωσε δανεικά. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων όλα αρχίζουν να χαλάνε. Η Τουλάι ζητάει από τον Βεϊσέλ να μην είναι τόσο πεισματάρης και πως πρέπει να νοικιάσουν ένα σπίτι με τα λεφτά της. Ο Βεϊσέλ φεύγει θυμωμένος. Όταν επιστρέφει διαπιστώνει πως η Τουλάι έχει φύγει...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 227 ΕΔΩ

Παρασκευή 7/12/18 - Επεισόδιο 228:  Η Αρζού ικετεύει τον Νετζντέτ να της ανοίξει την πόρτα και εκείνος της λέει πως αν θέλει να μείνει στο δωμάτιο υπηρεσίας και να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη και τον άντρα της, μπορεί να περάσει. Υπό αυτές τις συνθήκες η Αρζού δεν έχει άλλη επιλογή από το να γυρίσει στο κτήμα. Νιώθει δυστυχισμένη και απελπισμένη. Η Κιράζ πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της και εκείνη ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Η Κιράζ φεύγει από το δωμάτιο της τρομαγμένη και μιλάει για το περιστατικό στην Γκόντζα. Η Γκόντζα ενημερώνει τον Νετζντέτ και εκείνος της ζητάει να μη χάσει από τα μάτια της την Αρζού. Η Γκόντζα πηγαίνεις το δωμάτιο της Αρζού και τη ρωτάει τι συμβαίνει αλλά η Αρζού αρχίζει να ουρλιάζει και την πετάει έξω.

Όλη η σοδειά των αγροτών χάθηκε και ο Κενάν τους υπόσχεται πως θα καλύψει εκείνος τη ζημιά. Ο Κενάν εξηγεί στον Μελίχ τι συνέβη και ο θυμός τον κυριεύει επειδή ο άντρας, που δολοφόνησε τους γονείς του, συνεχίζει να κάνει κακό σε αθώους. Ο Τσεμάλ ενημερώνει τον Κενάν πως άντρες από έναν επιχειρηματικό όμιλο έδειξαν ενδιαφέρον για τη γη τους. Ο Μελίχ και ο Κενάν πηγαίνουν στην εταιρία και εκεί ανακαλύπτουν με επεισοδιακό τρόπο πως πίσω και από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Νετζντέτ. Ο Κενάν πηγαίνει μόνος του να βρει τον Νετζντέτ. Ο Ερκούτ ενημερώνει τον Νετζντέτ για τις ηρωικές πράξεις του Κενάν και εκείνος του λέει πως πιστεύει ότι οι αγρότες θα το ξεχάσουν μόλις δουν τα χρήματα. Η Μελέκ συμβουλεύει τη Ζεϊνέπ να πείσει τον Σελίμ να συμφιλιωθεί με την οικογένεια του.

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την καθησυχάζει λέγοντας της πως όλα θα πάνε καλά απλά χρειάζονται λίγο χρόνο. Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και αποκαλεί τη Ζεϊνέπ κόρη της. Η Αρζού το ακούει και βγάζει το συμπέρασμα ότι η Αλιγιέ και όλοι στην οικογένειά έχουν μάθει ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και για αυτό δεν την θέλουν πια. Ζητάει εξηγήσεις από την Γκόντζα. Η Ιπέκ χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της μίλησε με τη Ζεϊνέπ. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο σπίτι έξαλλος ο Κενάν και παίρνει το όπλο του. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ δεν καταφέρνουν να τον σταματήσουν. O Βεϊσέλ ρωτάει την Τουλάι που ήταν και εκείνη απαντάει πως είχε κάποιες υποχρεώσεις να φροντίσει.

Ο Βεϊσέλ πιστεύει ότι τον έχει βαρεθεί και πηγαίνει στο εστιατόριο να μοιραστεί τον πόνο του με τον Μουράτ. Ο Μουράτ του λέει πως η Τουλάι δεν έχει παραιτηθεί από τα αισθήματά της αλλά δεν κάνει τίποτα για εκείνη για να της δώσει χαρά και έχουν ξεμείνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης του. Ο Μουράτ συμβουλεύει τον πατέρα του να ξανασκεφτεί την κατάσταση. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά δεν βρίσκει την Τουλάι. Πιστεύει πως τον εγκατέλειψε και επέστρεψε στην παλιά της ζωή και είναι θυμωμένος μαζί της. Λίγο αργότερα η Τουλάι επιστρέφει και τον εκπλήσσει τελικά ευχάριστα αφού βρήκε σπίτι για να νοικιάσουν. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να πει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 228 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ