Breaking News

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για όλα: «Υπήρξε μια ένταση στο Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όρια μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε αποκαλύψει ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι οριστικά εκτός ANT1...

Η δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει στις αρχές Οκτωβρίου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", μετά το γνωστό περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" και στον Κώστα Τσουρό, η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε πρώτη φορά για όσα συνέβησαν, όπως και για το τηλεοπτικό της μέλλον. Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή του Alpha:

«Υπήρξε μια ένταση, η οποία με ώθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω από το "Καλημέρα Ελλάδα". Όλοι έχουμε τα όρια μας. Εμένα τα όρια μου ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα, για εμένα και για την εξέλιξη μου από εδώ και πέρα, να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς, όμως, να σημαίνει αυτό ότι δεν έμαθα πάρα πολλά από το "Καλημέρα Ελλάδα" και ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο για αυτά που μου πρόσφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω. 

Εγώ γενικά λειτουργώ ως επαγγελματίας, οπότε δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα, στο βαθμό που θεωρώ ότι είναι μέχρι τα όρια, που έχω βάλει εγώ για τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου κλπ.

Υπήρξε κάποια ένταση και αποφάσισα να αποχωρήσω... Πάντα υπάρχουν εντάσεις σε εκπομπές... Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο, με τον οποίο έχω συνεργαστεί.

Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι συνέβη αυτό με κάποιο σκοπό. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ερωτηθώ εγώ. Δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι κάποιες φορές και μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις συμβαίνουν αυτά. Βέβαια, εγώ ήμουν σε αυτή την εκπομπή αρκετά χρόνια και μπορώ να σου πω ότι δεν περίμενα να φύγω έτσι. Αλλά τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη και τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. 

Αποχώρησα από την εκπομπή. Παραιτήθηκα από την εκπομπή. Κάναμε μετά κάποιες συζητήσεις με το σταθμό, δεν καταφέραμε να βρούμε μια κοινή πορεία πλεύσης και έτσι έληξε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1.

Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη για το αν θα παραμείνω στην εκπομπή ή όχι. Το συζητήσαμε, του είπα εγώ ότι δεν θέλω να επιστρέψω και από τότε δεν μιλήσαμε ξανά. Με ρώτησε τι έχω σκοπό να κάνω. Το τι ήθελε αυτός δεν το γνωρίζω, ούτε μπορώ να απαντάω για κάποιον άλλον. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε" Ποια είναι η απόφαση σου τελικά;" και του είπα "Η απόφαση μου είναι να μην επιστρέψω στην εκπομπή".

Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος εμπόδισε τον σταθμό να με αξιοποιήσει σε άλλη εκπομπή. Θέλω να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων.

Για την εκπομπή του Αρναούτογλου - επειδή το διάβασα ότι γράφτηκε - δεν υπήρξε επαφή. Τουλάχιστον σε μένα προσωπικά δεν μου είπαν κάτι, ούτε μίλησα με το Γρηγόρη, ο οποίος είναι συμπαθέστατος.

Τώρα έχω κάνει κάποιες συζητήσεις. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπορώ να πω λεπτομέρειες για τη νέα συνεργασία μου. Οι επαφές μου έγιναν αρκετά μετά το περιστατικό και νομίζω ότι είναι όλα σε καλό δρόμο.»