Breaking News

Ανοίγει η πρώτη υποθαλάσσια βίλα ξενοδοχείου στον κόσμο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ευκαιρία να κοιμηθούν παρέα με... τα ψάρια έχουν πλέον οι επισκέπτες στο Conrad Maldives Rangali Island. Το ξενοδοχείο στο νησί Rangali, στις Μαλδίβες, διαθέτει έναν υποθαλάσσιο χώρο, που θεωρείται ότι είναι η πρώτη υποθαλάσσια βίλα σε όλο τον πλανήτη, η οποία έχει γίνει ήδη περιζήτητη.

Η είδηση, που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο, έγινε πραγματικότητα, καθώς ο χώρος θα αρχίσει να διατίθεται και επίσημα μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο δεν είναι για όλους, καθώς η τιμή της διανυκτέρευσης αγγίζει τα... 50.000 δολάρια.

Πρόκειται για τη σουίτα, που ονομάζεται Muraka, η οποία κόστισε 15 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί και να προσφέρει στους επισκέπτες μία απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της Crown Company και κατασκευάστηκε από την M.J. Murphy Limited της Νέας Ζηλανδίας, η οποία ειδικεύεται στην τεχνολογία των ενυδρείων.

Η εντυπωσιακή κατασκευή είναι δύο ορόφων, με τον ένα να βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από τα κύματα. Διαθέτει υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μπάνιο και γυάλινη επένδυση, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την πολύχρωμη τοπική θαλάσσια ζωή. Ο επάνω όροφος, που συνδέεται με σπειροειδή σκάλα, προσφέρει ένα king-size υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γuμvαστήριο, μπάτλερ, ιδιωτική αίθουσα ασφαλείας, σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία.

Να σημειωθεί ότι το 2004 στο νησί Rangali είχε ανοίξει το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο.