Breaking News

Στο εσωτερικό του «Symphony of the Seas» - Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι το μεγαλύτερο και το πιο ακριβό κρουαζιερόπλοιο του κόσμου και το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean. Έκανε το παρθενικό του ταξίδι στις 31 Μαρτίου 2018 και δέχτηκε τους πρώτους επιβάτες τον Απρίλιο.

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε να ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου για το Μαϊάμι, σύμφωνα με το Insider το "Symphony of the Seas" έφτασε ήδη στην πόλη της Φλόριντα, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο, κάνοντας ταξίδια στην Καραϊβική.

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο, που κατασκευάστηκε σε ένα ναυπηγείο στο Saint Nazaire της Γαλλίας, ζυγίζει 228.000 τόνους, έχει μήκος 1.188 μέτρα και συνολικά οκτώ καταστρώματα. Διαθέτει 20 εστιατόρια, περισσότερα από έξι μπαρ - μεταξύ των οποίων και ένα όπου τα κοκτέιλ σερβίρονται από... ρομπότ -, καζίνο, θέατρο, παγοδρόμιο, μίνι γήπεδο γκολφ, τοίχους αναρρίχησης, προσομοιωτή ιστιοσανίδας και γήπεδο μπάσκετ. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες ΕΔΩ...

To βίντεο του Insider μας δίνει μία "γεύση" από τη μοναδική εμπειρία που βιώνουν οι επιβάτες του "Symphony of the Seas".