Breaking News

Symphony of the Seas: Έτοιμο να πλεύσει το μεγαλύτερο και ακριβότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεγαλύτερο και το πιο ακριβό κρουαζιερόπλοιο του κόσμου ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες  ημέρες. Το "Symphony of the Seas" της Royal Caribbean βρίσκεται για την ώρα αγκυροβολημένο στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ζυγίζει 228.000 τόνους, έχει μήκος 1.188 μέτρα και συνολικά οκτώ καταστρώματα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 8.000 άτομα. Το "Symphony of the Seas", κόστους 959 εκατομμυρίων λιρών, κατασκευάστηκε σε ένα ναυπηγείο στο Saint Nazaire της Γαλλίας.


Διαθέτει 20 εστιατόρια, περισσότερα από έξι μπαρ - μεταξύ των οποίων και ένα όπου τα κοκτέιλ σερβίρονται από... ρομπότ -, καζίνο, θέατρο, παγοδρόμιο, μίνι γήπεδο γκολφ, τοίχους αναρρίχησης, προσομοιωτή ιστιοσανίδας και γήπεδο μπάσκετ.

Επίσης, έχει μια μοναδική οικογενειακή σουίτα, που βρίσκεται σε δύο επίπεδα, η οποία διαθέτει χώρο για πινγκ πονγκ, μια τηλεόραση HD 85 ιντσών μαζί με μια βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών, υδρομασάζ και τεράστιο μπαλκόνι. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα, τα οποία φροντίζει ένας προσωπικός μπάτλερ.


Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο είναι το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean. Θα πλεύσει στις 31 Μαρτίου και θα δεχτεί τους πρώτους επιβάτες τον Απρίλιο, ξεκινώντας μια καλοκαιρινή περιοδεία στη Μεσόγειο, με στάσεις σε λιμάνια της Ισπανίας, τη Γαλλίας και της Ιταλίας.

Στις 24 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει για το Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο, κάνοντας ταξίδια στην Καραϊβική.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου ήταν το "Harmony of the Seas", επίσης της Royal Caribbean, το οποίο είχε ατύχημα το Σεπτέμβριο του 2016, με 1 νεκρό και 4 τραυματίες, λίγους μήνες μετά το παρθενικό του ταξίδι...

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.