Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 310 - 311 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 310+311: Ο Σαντρί αφήνει στη διαθήκη του όλη του την περιουσία στη Μεράλ. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη Ματζιντέ, ενώ ο Εζντέρ, ο οποίος έχει αποκληρωθεί, είναι αποφασισμένος να μην παραχωρήσει τίποτα στη Μεράλ. Επισκέπτεται τη Νεριμάν και προσπαθεί να μάθει τη σχέση που είχε η Μπανού με τα κopiτσια του οικοτροφείου.

Η Σονγκιούλ είναι δυστυχισμένη δίχως τον Γκιουνέι. Ο Γκιουνέι προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο ποτό και κάνει το μοιραίο λάθος να μοιραστεί τον πόνο του με τη Χαρικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έλθει σε ρήξη με τη Σονγκιούλ, η οποία είχε αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.  Η Μπιουσρά μεγαλώνει και ο Τοπράκ με τη Φεριντέ συνειδητοποιούν ότι είναι δύσκολο να είσαι γονιός μιας κοπέλας στην εφηβεία, και οδηγούνται σε πράξεις για τις οποίες αργότερα μετανιώνουν.

Στο μεταξύ, ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Ναζάν φέρνει ανατροπές στη ζωή της ίδιας και των παιδιών της. Η Μεράλ αποφασίζει να στείλει την Καντέρ για σπουδές στο εξωτερικό, με σκοπό να προστατέψει το μυστικό της από τον Εζντέρ. Οι προσπάθειές της, όμως, πέφτουν στο κενό, καθώς η Καντέρ δεν δέχεται την προσφορά της. Η Μεράλ φτάνει στο σημείο να δωροδοκήσει ακόμα και τη Νεριμάν προκειμένου  να την μεταπείσει. Ο Εζντέρ αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του θείου του, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τη Μεράλ και την Καντέρ και βάζει σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα βίντεο ή στα παρακάτω link.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ