Breaking News

ELIF: Επεισόδια 239 - 240 - 241, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/12/18 - Επεισόδιο 239: Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συνεχίζουν τις ετοιμασίες για το γάμο τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι Ο Βεϊσέλ κάνει έκπληξη στην Τουλάι με ένα νυφικό και εκείνη λάμπει από ευτυχία. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να της φέρει ότι έγγραφο και χάρτη μπορεί να βρει σχετικά με τα ορυχεία χρυσού και τη γη αλλά εκείνος αρνείται να προδώσει τον Νετζντέτ. Η επιστροφή του Σελίμ και της Ζεϊνέπ, η οποία περπατάει πλέον, δίνει χαρά στην οικογένεια.

Η Πελίν τους επισκέπτεται για να ευχηθεί περαστικά στον Σελίμ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει πως η Ζεϊνέπ μπορεί και περπατάει. Η Φεραγιέ δεν θέλει να φύγει από το κτήμα και φέρεται άσχημα στο προσωπικό. Όλοι την ανέχονται επειδή είναι φίλη της Ιπέκ αλλά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση. Η Αλιγιέ μιλάει με σκληρά λόγια στη Φεραγιέ και εκείνη αναγκάζεται να φύγει από το κτήμα. Η Ιπέκ θυμώνει με την Αλιγιέ αλλά εκείνη επιμένει πως έκανε το σωστό γιατί η Φεραγιέ δεν είναι κατάλληλη για να είναι φίλη της. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα και την καλεί στο σπίτι του. Η Γκόντζα του λέει πως δεν μπορεί να έρθει αλλά ο Νετζντέτ επιμένει.

Της λέει πως γνωρίζει τα αισθήματά της για τον Σελίμ και πως αυτό είναι λάθος. Στη συνέχεια της δίνει ένα δώρο, ένα ακριβό δαχτυλίδι, το οποίο είναι οικογενειακό κειμήλιο. Η Γκόντζα δέχεται το δαχτυλίδι αλλά δεν αισθάνεται άνετα. Δεν ξέρει αν ο Νετζντέτ είναι πράγματι εpωτευμένος ή απλά παίζει μαζί της. Οι συνεργάτες του Νετζντέτ έρχονται στο κτήμα του και του ζητάει εξηγήσεις για τα χαμένα έγγραφα. Ο Νετζντέτ τους λέει πως έστειλε τον Ερκούτ με τα έγγραφα και πως θα το ερευνήσει. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν ακούει τη συζήτηση του Νετζντέτ με τους συνεταίρους του και συνειδητοποιεί πως δεν έπρεπε να τον εμπιστευθεί.

Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ πως ο Σερντάρ είναι στο κτήμα αλλά εκείνος του απαντάει πως δεν τον αφορά πια τι συμβαίνει στο κτήμα και πως δεν έχει πια κανένα λόγο να εκδικηθεί την οικογένεια Εμίρογλου. Ο Μελίχ περνάει από το κτήμα και ευχαριστεί τον Σαντίκ για τη βοήθειά του. Η Ιπέκ τους ακούει να μιλάνε και συνειδητοποιεί πως ο Σαντίκ ήταν από την αρχή άνθρωπος του Μελίχ. Καθώς ο Μελίχ φεύγει, η Ιπέκ κάνει ένα σχόλιο και αφήνει υπονοούμενα για τη σχέση του με τον Σαντίκ...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 239 ΕΔΩ

Πέμπτη 27/12/18 - Επεισόδιο 240: Η μέρα του γάμου του Βεϊσέλ και της Τουλάι έφτασε και οι ετοιμασίες ολοκληρώνονται με χαρά. Όταν ο Μουράτ πηγαίνει να πάρει τη Φεριντέ για να πάνε στον γάμο στενοχωριέται όταν τη βλέπει να μη φοράει το φόρεμα, που της χάρισε. Η Φεριντέ του εξηγεί πως η θεία της το κατέστρεψε και η Μελέκ ακούει τυχαία τη συζήτησή τους. Η Ιπέκ ρωτάει την Κιράζ αν ήξερε από παλιά τον Μελίχ. Ο Μελίχ συνειδητοποιεί πως η Ιπέκ άκουσε την κουβέντα του με τον Σαντίκ και αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Συναντάει την κοπέλα και της λέει πως πλησίασε αρχικά την οικογένεια με στόχο να βρει τη Μελέκ και πως δεν είχε άλλη επιλογή. Ορκίζεται πως οι προθέσεις του απέναντι στην οικογένειά της αλλάξαν όταν έμαθε τι πραγματικά συνέβη.

Ο Μελίχ ζητάει από την Ιπέκ να μην κατηγορήσει τον Σαντίκ για ό,τι έγινε και της λέει πως πλέον έχει πολύ καλή σχέση με τον Κενάν και πως μαζί έχουν ξεπεράσει πολλά προβλήματα. Η Ιπέκ όμως εξακολουθεί να είναι θυμωμένη και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Η Φεραγιέ λέει στην Πελίν πως αισθάνεται θιγμένη από τη συμπεριφορά της Ιπέκ και το γεγονός πως δεν την υπερασπίστηκε. Οι κοπέλες κουτσομπολεύουν τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ. Η Φεραγιέ ενθαρρύνει την Πελίν να πλησιάσει τον Σελίμ και μαζί καταστρώνουν σχέδια εναντίον της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ πως δουλεύει πολύ σκληρά και πως θα έπρεπε να κάνει ένα διάλλειμα.

Ο Ερκούτ ξέρει πως ο Νετζντέτ προσπαθεί να τον στείλει μακριά εξαιτίας των όσων είπε στους συνεταίρους του αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα γιατί φοβάται την αντίδραση του Νετζντέτ. Ο Ερκούτ συναντάει την Αρζού ξανά και της λέει πως δέχεται την προσφορά της. Βρίσκει τα έγγραφα, τα φωτογραφίζει και τα παραδίδει στην Αρζού. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει την Γκόντζα να φοράει το δαχτυλίδι και της λέει πως καλό θα είναι να μην έχει ψεύτικες ελπίδες γιατί ο Νετζντέτ παίζει μαζί της,,,

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 240 ΕΔΩ

Παρασκευή 28/12/18 - Επεισόδιο 241: Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ παντρεύονται και κάνουν μια μικρή γιορτή με λίγους φίλους. Η Αρζού παίρνει το δαχτυλίδι από την Γκόντζα και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ αλλά εκείνος της απαντάει πως θα πρέπει να μάθει ποια είναι η θέση της, της παίρνει το δαχτυλίδι και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα και την καλεί σπίτι του λέγοντας της να μη στενοχωριέται πως και το δαχτυλίδι είναι δικό της. Η Αρζού λέει στον Σερντάρ πως θέτουν αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο τους και του ζητάει να πυροβολήσει τον Νετζντέτ.

Ο Σερντάρ τη ρωτάει αν είναι απόλυτα σίγουρη ότι θέλει να πυροβολήσει τον πατέρα της και η Αρζού του απαντάει θετικά. Η Ιπέκ είναι θυμωμένη επειδή όλοι της κρατάνε μυστικά. Η Τουγτσέ και η Ελίφ προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση και της ετοιμάζουν μια ωραία κάρτα. Η Ιπέκ χαίρεται πολύ με την ωραία κίνηση των κopιτσιών. Οι συνεργάτες του Νετζντέτ, οι οποίοι περιμένουν τα έγγραφα από τη γη με τα ορυχεία χρυσού, γίνονται έξαλλοι όταν δεν μπορούν να βρουν τον Νετζντέτ και διατάζουν τους άντρες τους να τον βρουν και να τον σκοτώσουν.

Ο Μελίχ και ο Κενάν δουλεύουν σκληρά για την προσφορά, που έχουν κερδίσει. Όταν πηγαίνουν να υπογράψουν τα συμβόλαια μαθαίνουν πως η δουλειά ακυρώνεται και πως ετοιμάζεται κάτι καινούριο με συνέταιρο τον Νετζντέτ. Ο Μελίχ και ο Κενάν γίνονται έξαλλοι όταν βλέπουν μπροστά τους τον Νετζντέτ αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επισκέπτονται τη Μελέκ στο εστιατόριο. Η Μελέκ έχει επιθυμήσει την Ελίφ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 241 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ