Breaking News

Έλλη Παπαγγελή για βίντεο με Μηλιώνη - Μπέλλα: «Ούτε οπερατέρ είμαι, ούτε έστησα τίποτα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε κάνει λόγο στο Πρωινό για μία καλοστημένη πλεκτάνη, κάτι που επανέλαβε αργότερα και στο «The 2Night Show», αναφερόμενη στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και έδειχνε τον σύντροφό της Δημήτρη Μιλιώνη να μιλάει στο αυτί της Ιωάννας Μπέλλα σε βραδινή έξοδο.

«Τα πλάνα τραβήχτηκαν από μια υποτιθέμενη φίλη μου, που ήταν στο απέναντι τραπέζι... Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω...» είχε πει χαρακτηριστικά στη Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευμα στη συνέχεια υποστήριξε πώς η γυναίκα αυτή είναι η Έλλη Παπαγγελή, η οποία δήλωσε μπροστά στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου" και στον Γρηγόρη Μπάκα:

 «Ήμουν και στη συγκεκριμένη παρέα και σε διπλανό τραπέζι. Ήταν εκεί όλη η Αθήνα εκείνο το βράδυ, στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη. 

Εγώ διασκέδαζα με την παρέα μου, εγώ αυτό έκανα. Το βίντεο αυτό κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, μου το έχουν στείλει και μένα στο κινητό μου. Από τότε το έχει πάρα πολύς κόσμος. Εμένα μου το έστειλαν την επόμενη μέρα. Ούτε οπερατέρ είμαι, ούτε έστησα τίποτα. Σε λίγο θα μου πεις ότι στήνω και αγώνες...

Δεν ξέρω γιατί ακριβώς μπορεί να μπλέχτηκε το όνομά μου, κάποιον συνέφερε... Με την Ιωάννα και με την Δήμητρα είμαστε φίλες. Δεν με πήρε τηλέφωνο η Δήμητρα να με ρωτήσει αν έστειλα εγώ το βίντεο, κάτι που περίμενα να κάνει για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. 

Δεν πήρα τηλέφωνο τη Δήμητρα, δεν υπάρχει λόγος, αφού τώρα χάλασε το πράγμα.. τι να κάνουμε; Εγώ εκείνο το βράδυ δεν είδα τίποτα, κοίταζα το Σαμπάνη και την παρέα μου...»