Breaking News

Φουρθιώτης: Κάνει πρεμιέρα στο Νέο Epsilon - Ευθεία επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" φιλοξενήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος, μετά το διαζύγιό του με τo Open, έδινε το "παρών" μόνο μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο παρουσιαστής επιστρέφει με δύο εκπομπές, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η επιστροφή στην τηλεόραση της εκπομπής "Αποκαλυπτικά live" θα γίνει στο Νέο Epsilon το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 13:15. Από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο τιμόνι και καθημερινής εκπομπής με τίτλο "Μένιος live".

Οι συνεργάτες του θα είναι οι: Νανά Παλαιτσάκη, Θάνος Μακρογαμβράκης, Βιβή Παπουτσάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νάσος Γουμενίδης.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ξέσπασε εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου. Χαρακτηριστικά είπε στην εκπομπή του Star:

«Συγκεκριμένο άτομο βιάστηκε και θα το πω πρώτη φορά δημόσια. Είναι ντροπή η Κατερίνα Καινούργιου - και το λέω με ονόματα, γιατί ψέματα δε λέω - η οποία απολύθηκε από τον Τζώνη Καλημέρη επί διεύθυνσής του στον Alpha, χωρίς καν να την πάρει ένα τηλέφωνο, πήρε με κλάματα τηλέφωνο συνεργάτιδά μου και της δώσαμε θέση εργασίας.

Της στήσαμε ομάδα, της φέραμε τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και της παρείχαμε τα πάντα. Ήταν η πρώτη που με τον πιο αισχρό τρόπο, που έχω δει στην ζωή μου, με ένα φτηνό δελτίο τύπου, ανθρώπου που διαχειρίζεται στο κανάλι αυτό τις δημόσιες σχέσεις ενός σταθμού, που ούτε το όνομά μου δεν έγραψε σωστά από την βιασύνη της έκδοσης, που απάντησε τότε ο Θέμης Σοφός πως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Τελεσίδικη απόφαση δεν υπάρχει γιατί δεν έχει γίνει δικαστήριο ακόμα με το Open. Το δικαστήριο εκκρεμεί...

Το μόνο λυπηρό, λοιπόν, ήταν αυτό της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είπε ότι "Δεν ήταν ποτέ ο Κύριος Μέανδρος μέλος του καναλιού". Μένανδρος είναι το όνομά μου, Μένιος. Αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή Ζήνα μου! Η Κατερίνα ούτε αυτά που της έλεγαν στο control δεν μπορούσε να πει...

Και θέλω να το πω και δημόσια, ούτε με τον Ιβάν Σαββίδη έχω πρόβλημα - τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά - ούτε με τον Τζώνη Καλημέρη.»

Δείτε τα βίντεο.