Breaking News

Γερμανού για Ιωάννα Μπέλλα: «Απαλλάσσεται λόγω αφέλειας» - Τα «καρφιά» της για την αντίδραση των Σκορδά-Καινούργιου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τετάρτη η Φαίη Σκορδά έδειχνε να μην πιστεύει στα αυτιά της, όταν προβλήθηκε βίντεο με τη γνωστή δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου... Μάλιστα η παρουσιάστρια ζήτησε να κοπεί στο Πρωινό η προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης. Κάτι ανάλογο έκανε αργότερα και η Κατερίνα Καινούργιου στη δική της εκπομπή.

«Η Ιωάννα Μπέλλα απαλλάσσεται λόγω βλακείας. Για να το πω πιο κομψά... απαλλάσσεται λόγω αφέλειας, γιατί δεν ήταν ωραίο όπως το είπα και ζητάω συγγνώμη από το κopiτσι. Δεν απαλλάσσεται καθόλου όλο το τσίρκο που στήθηκε στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας εκπομπής που το συνεχίζει. Ωστόσο εμείς το κάνουμε για να βάλουμε μία τελεία» είπε σήμερα η Ναταλία Γερμανού.

Νωρίτερα, πέταξε τα "καρφιά" της για την αντίδραση της Σκορδά και της Καινούργιου, επισημαίνοντας:

«Όλες οι παρουσιάστριες ξέρουμε τι θα παίξει το βίντεο στην εκπομπή μας, μην τα μασάτε αυτά. Ούτε η κυρία Καινούργιου, ούτε η κυρία Σκορδά πηγαίνουν απροετοίμαστες στην εκπομπή τους, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τι είχε το βίντεο. Στις 10:57 η Φαίη Σκορδά είπε "Kόψτε το, κόψτε το"... Στις 12 και κάτι το ίδιο ακριβώς έκανε και η Κατερίνα».