Breaking News

Γνωστή ηθοποιός: «Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί αισθανόμουν ότι είχα πρόβλημα με το άλλο φύλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του DOT και εξήγησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί οι άντρες την οδήγησαν στον ψυχολόγο. Επίσης, μίλησε με χιούμορ για τις σχέσεις της, για την εικόνα της - που στο παρελθόν δεν της άρεσε καθόλου - και για τον σeξι εαυτό της.

«Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί αισθανόμουν ότι είχα πρόβλημα με το άλλο φύλο. Είχα θέμα σύνδεσης και οικειότητας, το να έρθω κοντά. Νομίζω ότι είμαι καλύτερα όταν είμαι μόνη μου. Δυσκολεύομαι να είμαι σε σχέση. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου μόνη μου, οπότε είναι πιο δύσκολο να είμαι ομάδα» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κωνσταντάκη.

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Απλά έτυχε και βρέθηκε ένας σύντροφος, ο οποίος το πήγε πάρα πολύ καλά και κατάλαβα ότι εγώ κάνω τα λάθη του αιώνα. Όταν είσαι εσύ θολωμένος, επιλέγεις και θολωμένους ανθρώπους, οπότε εκεί δεν καταλαβαίνεις ποιος ακριβώς κάνει το λάθος. Ενώ όταν δεις απέναντι σου έναν πολύ ξεκάθαρο άνθρωπο κι εσύ προσπαθείς να βάλεις τρικλοποδιές κι αυτός συνεχίζει... που δεν μιλάμε και για κανέναν μεγάλο έpωτα. Το έκανα κατ' εξακολούθηση και για αυτό έκανα ψυχοθεραπεία».

Δείτε όσα είπε στο DOT.