Breaking News

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα» αναμενόταν χθες, ωστόσο ματαιώθηκε μετά τη βομβιστική επίθεση στο κανάλι.

Χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε, μεταξύ άλλων, στο Happy Day: «Τα μηδενικά είναι αρκετά που κλείστηκαν, επιπέδου άλλων εποχών. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν οι δύο εκπομπές. Ο Κανάκης ήθελε να κάνει και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο, το οποίο δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Όμως ο ίδιος πιστεύει πολύ στο Βινύλιο. Άρα όποιο κανάλι ήθελε και τις δύο εκπομπές, με αυτό θα συνεργαζόταν. Με τον ΣΚΑΪ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο...».

Σήμερα το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.»