Breaking News

«Ο Τανιμανίδης μου είπε ότι θα πάει αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor 3...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χθεσινό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη "Φωλιά των Κου Κου" έκανε λόγο για αμφίβολη παρουσία του Γιώργου Λιανού στο Survivor 3...

Σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη και του είπε ότι «Θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor!». Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εκεί στον ΣΚΑΪ συμβαίνει το εξής: Ότι αποφασίζει ο Acun Ilicali, δεν σημαίνει ότι απευθείας παίρνει τον ΣΚΑΙ και λέει "Παιδιά αυτό θα γίνει". Γιατί ο άνθρωπος έχει βάλει τις υπογραφές του και σου λέει "Tο Survivor θα γίνει, το κόνσεπτ θα είναι Ελλάδα - Τουρκία, παρά τα όσα έχουν ακουστεί. Θέλει πολλή προσοχή στο μοντάζ. 

Τέλη Γενάρη πάνε, αρχές Φλεβάρη βγαίνουν αέρα. Αυτό ο Acun Ilicali και η ομάδα του το ξέρουν. Στον ΣΚΑΪ απλά στέλνουν ένα e-mail. Έχουν πέσει οι υπογραφές.

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Τανιμανίδης. Χθες το βράδυ, λοιπόν, μίλησα με τον Σάκη και μου είπε ότι "Εγώ θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor"».

Νωρίτερα είχε προβληθεί βίντεο στην εκπομπή με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού, ο οποίος είπε: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση και αυτά πάντα συμβαίνουν τελευταία στιγμή. Και πέρυσι κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και σε δύο μέρες έφυγα. Ξέρω ότι είναι στα σχέδια να γίνει κανονικά το πρότζεκτ και αυτό πάλι όχι με απόλυτη βεβαιότητα. Δηλαδή, δεν μου το έχει πει κάποιος de facto ότι γίνεται. Απλά το συζητάμε ότι ξεκινάει το Survivor. Το αν θα πάω εγώ εκεί είναι μια απόφαση η οποία φαντάζομαι θα παρθεί τελευταία στιγμή».