Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 111 - 112 - 113 - 114, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 19/12/18 - Επεισόδιο 111: Ο Τόνυ και η Τατιάνα μεταφέρονται στο νοσοκομείο, με την Τατιάνα να προχωράει σε πρόωρο τοκετό, παρόλο που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης. Η Μαργκώ και η Βέρα βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ο Αλέξανδρος και η Άννα επιστρέφουν εσπευσμένα από το Λονδίνο.

Η Μάρθα εξηγεί στην Ελένη πως ο Ορφέας μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι, αλλά εκείνη αδιαφορεί αφού έχει φτάσει στα όριά της με τη συμπεριφορά του. Η Μαργκώ αποφασίζει να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της, αλλά οι αντιδράσεις του περιβάλλοντος δεν είναι οι αναμενόμενες...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 111, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 19/12/18 - Επεισόδιο 112: Η Τατιάνα γεννάει πρόωρα και ζητά από τον Τόνυ να κρατήσει τη μάνα του μακριά της, παρόλο που εκείνος δείχνει να επηρεάζεται από το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει η Μαργκώ για την κατάσταση. Η Σάσα συνεχίζει να παρακολουθεί την Όλγα κι αυτή τη φορά η προσπάθειά της θα αποδώσει καρπούς. Η Αθηνά βοηθά τον Σέκερη να βρει νέο σπίτι. Ο Αλέξανδρος και ο Φίλιππος συγκρούονται κι όλα δείχνουν πως η συνεργασία τους θα τιναχτεί στον αέρα.

Ο Τόνυ παραδέχεται στον Νικόλα πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών την ώρα του ατυχήματος και τρέμει μην φτάσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στα χέρια της Τατιάνας. Συνεχίζει να υποστηρίζει πως το ατύχημα δεν ήταν δικό του σφάλμα, αλλά η αιτία ήταν μηχανολογική. Ο Σωκράτης προσλαμβάνει μια νέα τραγουδίστρια, την Εύα, να τον βοηθήσει με την μπάντα. Κι ενώ όλοι είχαν ξεγραμμένο τον Παρασχάκη, η απόδρασή του έρχεται να ταράξει τα νερά...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 112, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 20/12/18 - Επεισόδιο 113: Ο Τόνυ και η Τατιάνα αγωνιούν για το μωρό τους και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η περιπέτεια αυτή, που ξεκίνησε με το σατανικό σχέδιο του Στρατηγού. Η Μαργκώ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη κλινική, μπερδεύοντας περισσότερο την κατάσταση, με την επιθετική της στάση. Στο μεταξύ, ο Νικόλας κάνει εκ νέου πρόταση γάμου στην Αθηνά, μόνο που δεν μπορεί να ξεφύγει από το προκαθορισμένο πλάνο της προηγούμενης.

Η Μαργκώ πηγαίνει στην Αίγινα και η τυχαία συνάντησή της με τον Παύλο θα οδηγήσει σ’ έναν ακόμα καβγά ανάμεσά τους. Κι ενώ ο Ορφέας είναι ακόμα άφαντος, ένα διπλό φονικό που δείχνει να έχει σαν αιτία την απιστία μιας γυναίκας, συγκλονίζει την κοινωνία. Κάποια απ’ τα στοιχεία «δείχνουν» τον Γενάρη, αλλά ο Σέκερης διατηρεί τις αμφιβολίες του. Η Σάσα καταφέρνει να μπει στο σπίτι του Αλέξανδρου, αλλά ξαφνικά επιστρέφουν όλοι!!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 113, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 20/12/18 - Επεισόδιο 114: Η Σάσα βρίσκεται στο σπίτι του Αλέξανδρου και κρύβεται για να μην την δει κανείς! Στο μεταξύ, η Τατιάνα και ο Τόνυ περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με το μωρό τους να βρίσκεται σε κίνδυνο στη θερμοκοιτίδα. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη ότι δεν πρόκειται να «χαριστεί» στον Φίλιππο αν συνεχίσει να μην αποδίδει στην εταιρία του. Η Αθηνά βοηθά τον Σέκερη στην μετακόμιση και οι δυο τους μπλέκονται σε κωμικές καταστάσεις!

Η Μαργκώ με την Άννα βγαίνουν για φαγητό και κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης! H Ελένη λέει ένα ψέμα που αφορά στον Ορφέα και ο Παύλος με την Μάρθα απορούν με το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει ότι η Σάσα ενοχλεί την Όλγα! Κάποιος μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ελένης ενώ είναι μόνη της...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 114, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ