Breaking News

Έλενα Χριστοπούλου: «Μετά την επίθεση δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ, φοβάμαι... » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με το σύντροφο της και το ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν έχει προσπαθήσει να γίνει μαμά.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην επίθεση που είχε δεχτεί τον Ιανουάριο του 2016, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, στην πυλωτή του σπιτιού τους, κατά την οποία ο γνωστός κομμωτής πολλών επωνύμων πυροβολήθηκε στο στήθος και στο πόδι...

Μεταξύ άλλων, είπε: «Πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές, που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω, διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό. Δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ, φοβάμαι... Όλους τους έχω συγχωρέσει, από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ανθρώπινη ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει... Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα λύπη... Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά...».

Δείτε τη συνέντευξη.