Breaking News

Project Runway: Μεγάλη ανατροπή την τελευταία στιγμή - Οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Open το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε με ανατροπή και με την αποχώρηση ενός παίκτη, αν και μετά τη δοκιμασία ανακοινώθηκαν δύο αποχωρήσεις.

Οι 6 παίκτες κλήθηκαν να βρουν υλικά για τις δημιουργίες τους στο πιο παράξενο μέρος... σε μάντρα αυτοκινήτων. Ανάμεσα σε κώνους, δίχτυα, σακούλες, λάστιχα και φανάρια... Μαργαρίτα, Λεωνίδας, Αθανασία, Τάσος, Γιώργος και Ιουλία έπρεπε να συνθέσουν ένα ρούχο υψηλής ραπτικής χωρίς να χρησιμοποιήσουν καθόλου υφάσματα.

Στο τέλος στάθηκαν απέναντι από τους κριτές ο Τάσος, η Αθανασία και ο Γιώργος, περιμένοντας την Ευαγγελία Αραβανή να ανακοινώσει ποιος από τους τρεις θα παραμείνει.


Τελικά η παρουσιάστρια και κριτής ανακοίνωσε ότι παραμένει ο Τάσος. Εκτός Project Runway ήταν ο Γιώργος και η Αθανασία, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. 

Στη συνέχεια, τη στιγμή που αποχαιρετούσαν τους συμπαίκτες τους, ανακοινώθηκε ότι η Αθανασία θα παραμείνει στο παιχνίδι. Έτσι αποχώρησε μόνο ο Γιώργος.


Οι πέντε παίκτες του ημιτελικού είναι: Μαργαρίτα, Ιουλία, Λεωνίδας, Τάσος και Αθανασία.


«Ένα εκπληκτικό ταξίδι γεμάτο λάμψη και προσπάθεια έφτασε στο τέλος. Όπως και να έχει ο Γιώργος είναι σίγουρα νικητής» αναφέρει η ανάρτηση της παραγωγής στο Instagram.