Breaking News

Ευθύμης Ζησάκης: «Θα το πω για πρώτη φορά... θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Κρατερός Κατσούλης είχε πάρει δημόσια θέση για το θέμα, που είχε προκύψει με τον Ευθύμη Ζησάκη και την παράσταση «Τοκ Τοκ», στην οποία αντικαταστάθηκε.

«Θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί έχει τύχει να τον είχα και μαθητή για μια χρονιά, θέλω πραγματικά να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι σου συμβαίνει... πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις. Πρέπει κάπως κάτι να γίνει, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ και δεν είσαι ένα κακό παιδί. Δεν έχεις λόγο να φτιάχνεις μία τέτοια κατάσταση γύρω σου και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και που σου δίνουν ευκαιρίες. Οπότε προφανώς κάτι συμβαίνει, δεν ξέρω τι είναι, ελπίζω να είναι περαστικό... μάζεψέ το» είχε δηλώσει τότε ο παρουσιαστής.

Ο Ευθύμης Ζησάκης ήταν καλεσμένος σήμερα στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου είπε - μεταξύ άλλων - στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη:

«Θα το πω για πρώτη φορά... θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα. Τιμή μου όσον αφορά ότι ξεκαθάρισε το τοπίο ξαφνικά. Με πολλή στεναχώρια σαφώς, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο καλά πράγματα. Εγώ το κατάλαβα και με την καλή και με την κακή πλευρά. Εγώ μέχρι τότε είχα μάθει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων.

Είμαι ένας άνθρωπος, που η δουλειά μου έχει φερθεί πολύ καλά. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι το οποίο θα με εμποδίσει σ' αυτό που έχω ονειρευτεί. Η πρώτη "λακκούβα", το πρώτο μπέρδεμα, ήταν αυτό, το οποίο σαφώς με σόκαρε...»

Δείτε τη συνέντευξη.