Breaking News

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Richard Gere (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευτυχισμένος μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Richard Gere, ο οποίος στα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου θα συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τη Mirror, που επικαλείται το ισπανικό περιοδικό "Hola!", η σύζυγός του Alejandra Silva έφερε στον κόσμο το γιο τους το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στη Νέα Υόρκη.

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει ακόμη έναν γιο, 18 ετών, με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Carey Lowell.

Η Alejandra Silva στις 16 Φεβρουαρίου θα γιορτάσει τα 36ά της γενέθλια. Είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας και κόρη του Ignasio Silva, πρώην αντιπροέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει και η ίδια έναν 6χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Govind Friedland.

Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση το 2015 στην πρεμιέρα της ταινίας "Time Out of Mind", στην οποία πρωταγωνίστησε ο Gere και παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2018...

Ο Gere είχε πει τότε στο "Hola!", σε μια αποκλειστική συνέντευξη μετά το γάμο: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο και πώς δεν θα μπορούσα να είμαι! Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη και ευαίσθητη γυναίκα».

Να σημειωθεί ότι ο Richard Gere ήταν παντρεμένος από το 1991 μέχρι το 1995 με το μοντέλο Cindy Crawford και ακολούθησε ο γάμος του με την Carey Lowell από το 2002 έως το 2016.