Breaking News

Ο Χρίστος Αντωνιάδης στο «Τhe 2Νight Show» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρίστος Αντωνιάδης φιλοξενήθηκε στο "Τhe 2Νight Show", όπου περιέγραψε - μεταξύ άλλων - τους λόγους που τον οδήγησαν να απέχει από το τραγούδι και τα φώτα της δημοσιότητας και τον ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του για την επιστροφή του στη μουσική.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης τη δεκαετία του 1990 είχε πολλές μουσικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και οι θαυμάστριες του έκαναν ουρά έξω από το καμαρίνι του για ένα αυτόγραφο. Εμφανίστηκε στα πιο μεγάλα κέντρα διασκέδασης, δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Άννα Βίσση και την Άντζελα Δημητρίου. Έπαιξε, επίσης, στο "Εμείς κι εμείς" το 1994, στους "Δυο ξένους" το 1997 και στη σειρά της τότε ΕΤ2 "Έξι ψέματα και μία αλήθεια" το 2001.

Ο τραγουδιστής την περίοδο 2006 - 2007, λόγω της οικονομικής κρίσης που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική του πορεία. Έτσι έκανε επιχειρηματικό άνοιγμα στο χώρο της ενέργειας με αποτέλεσμα να μην εξαρτάται οικονομικά από τη νύχτα. 

Από το 2012  είναι παντρεμένος. Στο πλατό εμφανίστηκε και η σύζυγός του, η όμορφη Αφροδίτη, με την οποία "κοντραρίστηκε" σε μία απολαυστική μουσική δοκιμασία.


Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.