Breaking News

Τραϊάνα Ανανία: «Με τον σύντροφό μου έχουμε 9 χρόνια διαφορά ηλικίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στο πλατό του «Τhe 2Νight Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της και τη σχέση της που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί, αποκάλυψε ότι δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς της, ενώ αναφέρθηκε και στα μηνύματα που της έστειλε στο Instagram ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος όπως και στην αντίδρασή της, την οποία πολλοί έκριναν ως υπερβολική 

Η ηθοποιός είπε για τον σύντροφό της, τον 20χρονο πρωταθλητή του kick boxing, Γιώργο Γκροπάι, με τον οποίο έχουν 9 χρόνια διαφορά ηλικίας:

«Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό και στενοχωριέμαι που δημοσιοποιήθηκε τόσο γρήγορα. Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Μια σχέση είναι όπως το νεογέννητο μωρό. Όταν έχεις ένα νεογέννητο μωρό δεν το βγάζεις από τριών μηνών να το φωτογραφίζουν οι συγγενείς και οι γύρω. Ο σύντροφός μου είναι πρωταθλητής στο kick boxing. Ήταν λίγο γνωστός στα αθλητικά σάιτ γιατί είναι καταξιωμένος». 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον σύντροφό μου έχουμε 9 χρόνια διαφορά ηλικίας. Αυτό το παιδί εμένα σχεδόν με... έχει υιοθετήσει. Τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά. Επειδή έχω πει και στο παρελθόν πως είμαι εpωτευμένη δεν είναι καθόλου ίδιο αυτό το συναίσθημα. Αυτή τη φορά είναι πολύ πιο ουσιαστικό...».

Δείτε τη συνέντευξη.