Breaking News

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Live στην ΕΡΤ (25/2, 19:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:00 την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε τον αγώνα Live σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports HD

Η ανακοίνωση της Super League για τον αγώνα

Μπορεί η συνολική παράδοση, αλλά και αυτή τη μεγάλη κατηγορία να γέρνει υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Παναιτωλικός την τελευταία διετία την ροκανίζει. Κέρδισε δύο φορές μέσα στο 2018, έφερε και δύο ισοπαλίες μέσα στο 2017 και έχει χάσει δύο από τα εννέα τελευταία.

Έτσι οι 7-2 νίκες υπέρ του ΠΑΣ έγιναν 7-4 και τώρα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ξέρει ότι μια νίκη θα του είναι πολύ χρήσιμη. Και θα πιάσει το ψυχολογικό όριο παραμονής – αν όχι μαθηματικό – των 30 βαθμών και θα μπορεί να ελπίζει και για την πέμπτη προνομιούχα θέση.

Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι μέσα στο 2019 ο Παναιτωλικός δεν είναι και στα καλύτερά του, με μια μόνο νίκη σε επτά παιχνίδια, αυτή στη Λαμία. Στην έδρα του δεν έχει νίκη από τα μέσα Δεκέμβρη, αφού έχασε από Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλίες με Ξάνθη και ΑΕΛ.

Σε πολύ δυσκολότερη θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι νίκες του επί Απόλλωνα και Παναθηναϊκού μέσα στο 2019 δεν ήταν αρκετές για να ανασάνει βαθμολογικά και τώρα ξεκινάει τα επτά διαδοχικά παιχνίδια του με τις ομάδες της περιφέρειας. Εκτός έδρας έχει δείξει πολλές αδυναμίες και έχει χάσει εννέα από τα δέκα παιχνίδια του, με μοναδική νίκη στη Ριζούπολη τον Σεπτέμβρη. Πλέον μόνο ο Λεβαδειακός έχει λιγότερους βαθμούς εκτός έδρας, δύο, από τους τρεις του ΠΑΣ.

Η ιστορία

Νίκες Παναιτωλικού: 4
Ισοπαλίες: 6
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 3
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 2

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 18.15
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-2
(43’ κεφαλιά Μασούρεκ, 90’ σουτ Μασούρεκ)