Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στον Φίλιππο Πλιάτσικα και τις παλιές του αγάπες (Επεισόδιο 23-2-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν στην ΕΡΤ1 η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, ήταν αφιερωμένη σε έναν «πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι φίλοι του «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή και θυμήθηκαν τις «παλιές αγάπες». Μαζί του ήταν το άλλο μισό της θρυλικής μπάντας Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, από τα ιδρυτικά της μέλη.

Επίσης, στην παρέα και επί σκηνής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης, ο McYinka, ο Λευτέρης Πλιάτσικας, οι «Δραμαμίνη» Χάρης και Γιάννης Μιχαηλίδης, η Λόλα Γιαννοπούλου και η Livertia. Την αυλαία άνοιξαν με τη μουσική τους και τις φωνές τους τα παιδιά της μουσικής σχολής «Πυξίδα».

Ακόμη, στη μεγάλη συντροφιά της βραδιάς παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί Σταμάτης Τζελέπης, Μαρία Παπαφωτίου, Μυρτώ Γκόνη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Φαίη Βέβη, Ίρις Κανδρή, η μουσικός Στέλλα Ζιοπούλου, η δημοσιογράφος Έφη Γαλώνη και ο μουσικός παραγωγός Χρήστος Παπαδάς.

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η ΕΡΤ.