Breaking News

Πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη: «Της έκαναν μαλάξεις για μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη, σε ηλικία μόλις 33 ετών, μίλησε ο πατέρας της στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό. Μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι πέντε λεπτά, αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει, έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε» δήλωσε, αναφερόμενος σε όσα του είπε ο γιατρός και πρόσθεσε:

«Όχι, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της. Ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και triplex καρδιάς, τα είχε κάνει όλα.

Από την άλλη μεριά ο φίλος της - που ήταν στο εξωτερικό - μας είπε ότι στο τηλέφωνο την τελευταία εβδομάδα παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε.

Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Της είπε η μάνα της: "Δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου". Τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στον Ευαγγελισμό, όπου κατέληξε... Υπέστη βαρύ έμφραγμα...».