Breaking News

Συγκλόνισε ο Πάνος Αργιανίδης: Διαγνώστηκε με καρκίνο πριν το Survivor (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor 1, Πάνος Αργιανίδης, με την εξομολόγησή του στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha.

Για πρώτη φορά ο μάνατζερ ράγκμπι μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, μόλις λίγους μήνες πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Πάνος Αργιανίδης περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του, τονίζοντας ότι ο λόγος που δεν αποκάλυψε, όλον αυτόν τον καιρό, την περιπέτεια της υγείας του ήταν γιατί δεν ένιωθε έτοιμος να το κάνει, καθώς ήθελε να το διαχειριστεί εσωτερικά.

«Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται σε τρία χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, όσα περνούσε τα γνώριζαν μόνο οι δικοί του. Με τους φίλους τους μοιράστηκε το πρόβλημά του μετά το Survivor.

«Οι γονείς μου δεν με άφηναν να πάω στο Survivor. Όταν έκανα την αίτηση, δεν είχα ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες. Την τελευταία την έκανα μία εβδομάδα πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή δεν το ήξερε. Το συζητήσαμε μέσα στο παιχνίδι. Το είπα και σε κάποιους συμπαίκτες μου. Το συζήτησα και με τον Σάκη Τανιμανίδη, με στήριξε πάρα πολύ. Ήθελα να μπω στο Survivor για να αφήσω πίσω το πρόβλημά μου. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο ανάσανα, ήταν σαν να ξαναγεννιέμαι...» δήλωσε ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.