Breaking News

«Μαζί σου»: Η Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσιογράφος από το "Πρώτο Θέμα" μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" για το δημοσίευμα της εφημερίδας σχετικά με τη Μυρσίνη Λοΐζου, η οποία φέρεται να εισέπραττε παρανόμως τη σύνταξη της μητέρας της, που είχε πεθάνει.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε το 2017 σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η Μυρσίνη Λοΐζου "ξέχασε" να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

Μυρσίνη Λοΐζου: Παραιτήθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η αποκάλυψη ότι η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου 5,5 χρόνια “ξέχασε” να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη. Και είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε ότι έχει καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη. Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει την κ. Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος, τη δήλωση της Σοφίας Ζαχαράκη και το σχετικό βίντεο (στο τέλος) της εφημερίδας, σχετικά με το δημοσίευμα.