Breaking News

Δανάη Παππά: Μίλησε για το φινάλε του «Τατουάζ» και τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δανάη Παππά μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη σειρά «Το Τατουάζ», που ολοκληρώνεται την τρέχουσα σεζόν, ενώ διέψευσε για ακόμη μία φορά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ. Η όμορφη ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, για το τέλος της σειράς:

«Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε δύο χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με το ρόλο μου. Θα είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε στο γύρισμα δύο χρόνια... Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε "κοιλιά", το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο...

Είμαστε περίπου έναν μήνα μπροστά στα γυρίσματα. Έχω "σκάσει" που δεν ξέρω το τέλος! Έχουμε μια τοποθέτηση ως προς το πού θα πάει η σειρά, αλλά δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο τέλος. Πάντως ο δικός μου ο ρόλος θα εξελιχθεί προς το καλύτερο...»

Επίσης, αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της μέλλον, η  Δανάη Παππά επισήμανε ότι θα είναι σε μία από τις δύο νέες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου μαζί με την Πέμυ Ζούνη, τη Θάλεια Ματίκα και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.