Breaking News

ELIF: Επεισόδια 318 - 319, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 18/4/19 - Επεισόδιο 318: Η Αλιγιέ και ο Κενάν θεωρούν πως η Τουγτσέ ονειρεύτηκε την Ελίφ και στενοχωριούνται για εκείνη. Από την άλλη σκέφτονται πως θα πρέπει να μάθει πως η Ελίφ είναι αδελφή της. Καθώς συζητούν, η Τουγτσέ τους ακούει. Λίγο αργότερα η Σεχέρ τους ενημερώνει πως η Τουγτσέ κλειδώθηκε στο δωμάτιό της. Η Αλιγιέ και ο Κενάν πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει αλλά η Τουγτσέ τους λέει πως δεν θέλει να δει κανέναν και αρνείται να βγει από το δωμάτιο. Η Φεριντέ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Μελαχά. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι θυμωμένος και ο Κενάν τον ρωτάει το γιατί.

Ο Σελίμ του εξηγεί πως πήγε να δει τον Ερκούτ και πως η Αρζού τον απείλησε με όπλο. Ο Κενάν θυμώνει με τον αδελφό του. Η Αλιγιέ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν λέει στον Σελίμ πως δεν πρέπει να στεναχωριέται για εκείνη, ο Σελίμ της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως η Τουγτσέ ανακάλυψε την Ελίφ και της ζητάει να έρθει να την πάρει. Πράγματι, η Νουρτέν απομακρύνει την Ελίφ από το κτήμα. Όταν η Ζεϊνέπ δεν επιστρέφει σπίτι όλοι ανησυχούν. Ο Μουράτ τους καθησυχάζει και τους λέει πως ξέρει που βρίσκεται η αδελφή του και δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Την επόμενη μέρα, όταν ανοίγει το εστιατόριο, ο Σελίμ πηγαίνει και ρωτάει που είναι η Ζεϊνέπ αλλά ο Μουράτ δεν θέλει να του πει.

Ο Σελίμ πείθει τον Μουράτ να του αποκαλύψει που είναι η Ζεϊνέπ λέγοντας του πως αν πάθει κάτι εκείνη ή το μωρό, θα είναι τρομερό πλήγμα για όλους. Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ μένει με τη Φεριντέ και πηγαίνει να της μιλήσει. Παρόλες τις προσπάθειές του όμως δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί μαζί του. Ενώ φεύγουν από το σπίτι της Μελαχάτ η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, έρχονται η Νουρτέν με την Ελίφ. Η Νουρτέν λέει στη Μελαχάτ πως παραιτείται και ζητάει την αμοιβή της και εκείνη της απαντάει πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρήματα, που δεν της αξίζουν. Η Νουρτέν θυμώνει και φεύγει με την Ελίφ. Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ αλλά η Νουρτέν την απομακρύνει γρήγορα...

Παρασκευή 19/4/19 - Επεισόδιο 319: Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έμαθε πως η Ελίφ είναι αδελφή της. Κλαίει και λέει πως ο πατέρας της έχει μόνο μία κόρη. Όταν λέει πως φοβάται ότι ο Κενάν θα την αγαπάει τώρα λιγότερο, η Αλιγιέ και ο Κενάν την ηρεμούν. Η Νουρτέν ρωτάει την Ελίφ από που ξέρει τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ της λέει πως ήταν στο νοσοκομείο όταν ο Μουχσίν την πήγε εκεί και νομίζει πως την ξέρει από κάπου αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί. Η Νουρτέν της λέει πως η Ζεϊνέπ είναι συγγενής της Αρζού και πως και οι δύο την κυνηγούν αλλά η Ελίφ δεν την πιστεύει. Πιστεύει πως η Ζεϊνέπ είναι καλός άνθρωπος. Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως θα λείψει για λίγο και τη βάζει να πλύνει τα πιάτα. Όταν τελειώνει το πλύσιμο των πιάτων, η Ελίφ προσπαθεί να τα βάλει στη θέση τους αλλά της πέφτει ο δίσκος και σπάει κάποιο πιάτα.

Ο Σερντάρ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Αρζού τον περιμένει και θέλει να μιλήσουν. Του λέει πως θέλει να πάρει πίσω την κόρη τους από τον Κενάν και πως επιθυμεί οι τρεις τους να γίνουν επιτέλους οικογένεια αλλά πρώτα πρέπει να λύσουν κάποια προβλήματα. Η Αρζού προτείνει στον Σερντάρ να ξελογιάσει την Γκόντζα ώστε να τη χωρίσει ο Νετζντέτ και η Τουγτσέ να τον κληρονομήσει. Ο Σερντάρ θυμώνει και της λέει πως ποτέ δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στον Κενάν και του λέει πως θα πάρει την Τουγτσέ από εκείνον. Ο Σελίμ είναι λυπημένος και κάθεται μόνος του στον κήπο να σκέφτεται τις ωραίες στιγμές που έζησε με τη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν έρχεται και ο Σελίμ του λέει πως η Ζεϊνέπ περιμένει κopiτσι, φοβάται όμως πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και δεν θα δει ποτέ την κόρη του. Ο Κενάν του λέει πως η Τουγτσέ έμαθε πως η Ελίφ είναι αδελφή της και πως στενοχωρήθηκε πολύ.

Η Ζεϊνεπ είναι πολύ λυπημένη και λέει στη Φεριντέ πως ο Σελίμ πήγε να τη βρει στο σπίτι της Μελαχάτ. Η Φεριντέ καταλαβαίνει πως ο Μουράτ είπε στον Σελίμ που βρίσκεται η Ζεϊνέπ και θυμώνει μαζί του. Ο Βεϊσέλ ετοιμάζεται να πάει στο εστιατόριο να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ όταν έρχεται ο Ερκούτ. Ο Βεϊσέλ του ζητάει να φύγει. Ο Ερκούτ του λέει πως ο Νετζντέτ έχει δώσει εντολή στους άντρες του να τον βρουν και να τον σκοτώσουν και τον συμβουλεύει να είναι πολύ προσεχτικός. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ όσα του είπε ο Ερκούτ και σκέφτεται να εξαφανιστεί για λίγο καιρό μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Αρζού έχει νέα σχέδια για την Γκόντζα. Προσλαμβάνει τρεις εκτελεστές ενώ ενημερώνει τον Ερκούτ να μείνει μακριά από το σπίτι του πατέρα της. Όταν βλέπει τον Κενάν να έρχεται, διατάζει την υπηρέτρια να πει πως δεν είναι στο σπίτι αλλά η Γκόντζα βλέπει πρώτη τον Κενάν και του λέει πως η Αρζού είναι στο σπίτι...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ