Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 346 - 347 - 348 - 349, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 346+347: Η Ναζάν ασκεί πίεση στον Τουνά, προκειμένου η Τζεμρέ με τον Σερκάν να χωρίσουν το συντομότερο. Ο Σερκάν άθελά του βοηθά ώστε να βγει η Τζεμρέ με τον Τουνά. Η έξοδος αυτή θα είναι καθοριστική για το μέλλον της σχέσης τους. Η Τζεμρέ δεν μπορεί να πείσει τον Σερκάν ότι επρόκειτο για μια καθαρά επαγγελματική έξοδο και το ζευγάρι χωρίζει οριστικά.

Τα κopiτσια έχουν πλέον μετακομίσει στην πολυκατοικία της Νεριμάν και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή. Οι σχέσεις της Καντέρ και της Μεράλ δεν έχουν αποκατασταθεί, και το γεγονός αυτό προκαλεί εκνευρισμό στην υπόλοιπη παρέα. Η ανησυχία των παιδιών για την εξαφάνιση των κopιτσιών κορυφώνεται. Όταν αποκαλύπτεται το ψέμα της Φεριντέ, αναγκάζεται πλέον να μιλήσει στα κopiτσια για να τα καθησυχάσει. Η Ματζιντέ, μετά τα κουτσομπολιά που έχει διαδώσει η Ζεχρά, κυριεύεται από ένα αίσθημα ζήλιας και αποφασίσει να διεκδικήσει τον Εζντέρ. Του δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει παιδί. Ο Εζντέρ σοκάρεται με την πρότασή της την οποία και αρνείται.

Στο μεταξύ, τα πρώτα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους στην πολυκατοικία και δυσκολεύουν τη ζωή της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι. Η Νεριμάν, ως συνήθως, αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της. Ο Αλί δέχεται συγχαρητήρια από την υπηρεσία του επειδή έχει συλλέξει σημαντικές πληροφορίες. Η εξάρθρωση της σπείρας είναι πλέον θέμα ωρών. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Αλί, ο οποίος αγνοεί ότι με την αποστολή του αυτή έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των κopιτσιών...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 348+349: Ο Σερέφ έχει πιάσει αιχμάλωτες την Τζεμρέ και τη Μεράλ και απειλεί τον Αλί πως θα τις σκοτώσει αν εκείνος δεν του δώσει το βιβλίο με τα αποδεικτικά στοιχεία. Ο Αλί βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού προσπαθεί να σώσει και τα κopiτσια, αλλά και να κρατήσει το βιβλίο προκειμένου να εξαρθρώσει τη σπείρα του Σερέφ. Όταν ο Σερέφ βλέπει το δίλημμά του και την μπλόφα που προσπαθεί ο Αλί να κάνει, του προτείνει να αυτοκτονήσει για να μην πεθάνουν τα κopiτσια και να μην δει το έργο της αστυνομίας να καταστρέφεται.

Η Φαντίκ, ως από μηχανής Θεός, θα επιχειρήσει να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της. Η περιπέτεια των παιδιών λήγει με θετικό αποτέλεσμα, αλλά ένα λάθος της Τζεμρέ θα φέρει ταραχή για ακόμα μια φορά στα παιδιά της παρέας. Ο Σερκάν φτάνει στα όριά του βλέποντας κάθε λίγο και λιγάκι τον Τουνά κοντά στη Τζεμρέ κι όταν η Ναζάν αντιληφθεί πως ο γιος της είναι στα όριά του, θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά προκειμένου το ζευγάρι επιτέλους να χωρίσει. Στο μεταξύ η Ναζάν θα αρχίσει να αλλάζει γνώμη για τον Εζντέρ, ο οποίος για ακόμα μια φορά, με πονηριά, θα προσπαθήσει να την πάρει με το μέρος του.

Ο Γκιουνέι και η Σονγκιούλ αναλαμβάνουν να κατευνάσουν τα πνεύματα μεταξύ του Σερκάν και της Τζεμρέ και πάνω που ο Σερκάν πείθεται για τις αγνές προθέσεις της Τζεμρέ, θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ναζάν και το ζήτημα θα πάρει ξανά άσχημη τροπή. Πρόβλημα, όμως, αντιμετωπίζουν και η Σονγκιούλ με τον Γκιουνέι οι οποίοι σαν μικρά παιδιά δεν έχουν ιδέα για το πώς θα μεγαλώσουν το δικό τους παιδί. Οι ίδιοι από φόβο μήπως η Σελίν πάρει με το μέρος της το παιδί θα ζητήσουν συμβουλές από τον Τοπράκ και τη Φεριντέ τους οποίους θεωρούν πρότυπα καλών γονιών. Παράλληλα η Ματζιντέ αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του Εζντέρ και προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Ναζάν για το ποιόν του, ενώ ο Εζντέρ θα επιχειρήσει να πάρει με το μέρος του και τη Ζεχρά.

Οι συμμαχίες του Εζντέρ έναντι της Ματζιντέ είναι καίριες και η ίδια θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση όταν οι πονηριές όλων αυτών των ραδιούργων θα ενωθούν. Όλα τα αγόρια της παρέας, πέρα από τον Γκιουνέι, κοιτάζουν με ζήλια τον Τουνά και δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το ότι ένας τόσο όμορφος άνδρας μένει στο ίδιο σπίτι με τα κopiτσια τους. Απ’ τη μια η σχέση του Σερκάν και της Τζεμρέ βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος ενώ από την άλλη ο Αλί θα πέσει θύμα της ζήλειας του ενώ προσπαθούσε να δείξει στην Εϊλούλ ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Καθώς συμβαίνουν αυτά στην πολυκατοικία των κopιτσιών, στην έπαυλη της Καντέρ τα πράγματα πηγαίνουν βάσει του σχεδίου του Εζντέρ και της Ζεχρά...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ