Breaking News

Λυκουρέζος: Οι δηλώσεις του μετά την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Νιώθω ανακούφιση και ευχαρίστηση» δήλωσε στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» και το βράδυ της Δευτέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - όπως και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος - μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή.

«Δεν με αφορά η υπόθεση, κακώς συνδέθηκε το όνομά μου» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα.

«Κατέθεσα αγωγή εναντίον της κ. Παπακώστα, η οποία παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο τον νόμο, ο οποίος απαγορεύει σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στον Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.