Breaking News

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακό θα μείνει η Αθήνα την Πρωτομαγιά, λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Επίσης, μετρό και τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Στη γραμμή 3 του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο όλη τη μέρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30/04/2019 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα). Ακόμη την Πρωτομαγιά θα ματαιωθούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων. Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Πρωτομαγιά. Η Διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από ώρα 00:01 έως 24:00.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί και στις συγκεντρώσεις των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.