Breaking News

Εξομολόγηση ψυχής από τη Φ. Γεννηματά: «Έχουμε μία οικογενειακή ιστορία... Η μητέρα μου αρρώστησε πρώτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μίλησε για τη ζωή της, τον σύζυγό της και τα παιδιά της, το σeξισμό στη Βουλή, τις εξωσωματικές που έκανε, τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την επιτυχημένη προσπάθειά της να χάσει κιλά.

«Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, αρχίσαμε να ψάχνουμε την διαδικασία και τότε έμεινα έγκυος στην Αιμιλία. Ήταν η τελευταία προσπάθεια εξωσωματικής που κάναμε. Μετά τα άλλα δύο παιδιά ήρθαν φυσιολογικά. Είναι από τα περίεργα που συμβαίνουν στη ζωή» είπε και πρόσθεσε - μεταξύ άλλων -, αναφερόμενη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο:

«Έχουμε μία οικογενειακή ιστορία, δεν είναι μόνο προσωπική... Η μητέρα μου αρρώστησε πρώτη, ήταν 44 ετών. Έζησε 10 χρόνια πολεμώντας τον καρκίνο και δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να κάνει θεραπείες. Ήμασταν συνέχεια στα νοσοκομεία κι ενώ αντιμετωπίζαμε αυτό το πρόβλημα με τη μητέρα μου, δυστυχώς, στην πορεία αρρώστησε και ο πατέρας μου. Νομίζω ότι επηρεάστηκαν και οι δύο πάρα πολύ από αυτή την εξέλιξη και τους χάσαμε μέσα σε 7 μήνες...

Μετά από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν εγώ 44 χρονών, αρρώστησα επίσης και μετά από λίγα χρόνια η αδερφή μου. Αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε εδώ και είναι όλα καλά. 

Αν έμενα στην αντίδραση "Γιατί σε μένα;" δεν θα είχα τα τρία παιδιά και ίσως να μη ζούσα σήμερα.

Το θέμα είναι να μπορείς να ζεις, να μη ζεις συνέχεια κάτω από τη σκιά και την αγωνία και τον φόβο. Αν ζεις με τον φόβο, αυτή δεν είναι ζωή, έχει νικηθεί στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητά σου. Εγώ δεν έζησα ποτέ έτσι».

Δείτε όσα είπε στον Άρη Καβατζίκη.